Last news in Fakti

7 Август, 2018 19:06 3 729 7

Пловдивчанин спипа крадец в дома си посред нощ

  • крадец

Около 04.40 часа вчера мъж от Пловдив е позвънил в полицията и съобщил, че е заловил непознат в дома си.

Пристигналите незабавно на адреса служители на Шесто районно управление на МВР-Пловдив установили самоличността на извършителя – 28-годишен жител на областния град, влязъл противозаконно в жилището през незатворен прозорец. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Мъжът бил отведен за едно денонощие в полицейския арест.

Срещу него е образувано бързо производство за опит за кражба.

Предстои материалите да бъдат внесени в прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ай стига бе

    44 1 Отговор
    24 ЧАСА, И МЛАДЕЖЪТ УТРЕ ОТНОВО Е "НА РАБОТА" НОЩНА СМЯНА.
  • 2 pazenek

    34 1 Отговор
    Бой, е...е и по- дълбоко заравяне!

    Коментиран от #3

  • 3 МАЛКО РАЗБОЙНИКОВО

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "pazenek":

    ИНО ВРЕМЕ КЪТ ФАНЕХМЕ КРАДЕЦА И МУ ВЪРВАХМЕ КАМЪК НА КРАКАТА И В СЕЛСКИЯ ЯЗОВИР. ДВАМА ТРИМА ИЗГОРЯХА И ПОСЛЕ ДО ДЕМОКРАЦИЯТА НИКОЙ НЕ СМЕЙШЕ ДА БАРА

    Коментиран от #6

  • 4 Мъдурко

    19 0 Отговор
    Бит, е.ан и окървавен, после сниман за документация! Саморазправа до черва, това му е майката иначе няма оправия - МВР е с тях.
  • 5 Непознат

    14 0 Отговор
    Разбира се,България е демократична страна,24 часа и на вън как така ще го съдят човека за какво,че е влезнал да краде ли?Голяма работа това не е наказуемо в България.
  • 6 Я па тоя

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "МАЛКО РАЗБОЙНИКОВО":

    Тия неща малко селско момченце дойдоха с така наречената демокрация преди това милицията си ги лекуваше качествено и проблеми от тоя сорт не е имало. От там на татък по тази система.

    Коментиран от #7

  • 7 ХИЧ НЕ ВДЯВАШ ГРАДКО АЙЛЯКЧИЙЧЕ

    11 1 Отговор

    До коментар #6 от "Я па тоя":

    МИЛИЦИЯТА СИ БЯХМЕ НИЙ. ВИЙ СЯ ЧАКАТЕ СЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА ВИ ВАДИ ГОРЕЩИТЕ КАРТОФИ . И ТОГАВА И СЯ КЪТ СПУКАМЕ ГУМА НИЙ СИ Я ЛЕПИМЕ НЕ ХОДИМ В ГУМАДЖИЙНИЦА РАЗБРАЛИ КОЛКО СМЕ РАЗЛИЧНИ.?;:?????