14 Август, 2018 12:30 2 074 6

Арестуваха рецидивист, ограбвал възрастни туристи

  • рецидивист-
  • несебър-
  • арест

Гьодженов буквално подлудил летовниците в Слънчев бряг с набезите си, преди белезниците да щракнат на китките му след поредния грабеж

Опасен рецидивист беше арестуван от полицаи в Несебър преди броени дни. 24-годишният Ангел Гьодженов буквално подлудил туристите с набезите си, преди белезниците да щракнат на китките му след поредния грабеж, пише "Флагман".

Ангел е добре познат на органите на реда. Той е криминално проявен и многократно осъждан за подобни престъпления. 24-годишният мъж от несебърското с. Гюльовца набелязвал предимно възрастни летовници, които не могат да окажат сериозна съпротива. Ангел издърпвал основно масивни златни накити, като за кратък период от време нападнал двама руснаци и един германец в Слънчев бряг.

Издънката дошла, след като крадецът решил да задигне скъп мобилен телефон от българин на паркинг в Несебър. Полицаите бързо разплели престъплението и лесно стигнали до стария си познайник.

По време на разследването на престъпната дейност на Гьодженов са проведени множество оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия - разпити на свидетели, разпити пред съдия, разпознавания. 24-годишният мъж направил пълни самопризнания, като подробно описал начина и механизма на извършените престъпления, посочвайки местонахождението на ограбените вещи. Те са намерени и иззети.

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на Ангел продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Ангел попадна в криминална хроника още като 15-годишен. В края на 2008 г. той бе обявен за издирване от полицията заедно с още петима сираци, които избягаха от Дома за деца "Ал. Г. Коджакафалията". Още тогава крадецът беше посочен като рекордьор по бягства - с общо 7 само за 2008 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерантен

    27 1 Отговор
    Милицията, навремето, такива ги превъзпитаваше бързо и безшумно.
  • 2 толерантен

    6 1 Отговор
    Милицията, навремето, такива ги превъзпитаваше бързо и безшумно.
  • 3 Гост

    19 0 Отговор
    Ако налагате по големи присъди,няма да е с толкова богато досие.
  • 4 гост

    10 0 Отговор
    На сапун
  • 5 МНОГО. ЛОШО ГОШОВИЯ

    10 0 Отговор
    Ааааа лошо , зачеркнахме още туристи за догодина.
    Лошото е , че е патриот.
    Ужас
  • 6 цар Крум

    1 0 Отговор
    сега като му пречи дясната ръка преспете го и му отрежете китката тя го кара да прави така . иначе до сега той е невинен