Last news in Fakti

22 Август, 2018 15:21 2 184 1

Хлапак изби зъбите на съученик

  • враца-
  • зъб-
  • избиване-
  • агресия
Хлапак изби зъбите на съученик - 1

Агресивен хлапак от Врачанско, избил зъбите на свой познат, бе изправен на подсъдимата скамейка. Кървавата свада между двамата ученици е от ноември миналата година в село Алтимир, но едва преди дни магистратите постановиха наказанието на С.Л.

От документите по делото става ясно, че боят е станал на 21 ноември, уточнява в свои материал агенция BulNews. Тогава агресивният младеж, който е ученик в 10 клас на ПАГ „Никола Йонков Вапцаров“ в Бяла Слатина, нападнал яростно своя познат М.Г. Каква точно е била причината за атаката не е ясно, но при един от ударите десетокласникът избил 2-ри зъб долу вдясно на другото момче.

По данни на разследването нараняването е средна телесна повреда. Заради възрастта на извършителя и чистото му досие, той се разминал само с обществено порицание, което трябва да се изпълни чрез прочитане на присъдата пред колектива на школото му. Младежът обаче трябва да заплати направените по делото разноски в размер на 575 лева.

Жертвата пък може да предяви граждански иск срещу нападателя си за претърпените от престъплението вреди.

Определението на магистратите в Бяла Слатина е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.