3 Октомври, 2018 10:36 2 923 2

Дядо простреля с боен пистолет 34-годишен

  • дядо-
  • прострелян-
  • пистолет-
  • раковски

Мъж е настанен в болница след стрелба в Раковски, където двама животновъди влезли в остър спор в кв. "Генерал Николаево" в града. Мъжете се скарали, след като единият обвинил другия, че животните му влизат в негов имот. Стигнало се до физическа саморазправа и единият извадил боен пистолет. Стрелял няколко пъти, като ранил опонента си, съобщи Канал 3.

Стрелецът е на 74 години, а раненият е на 34. Последният е откаран в болница, където в момента лекарите го оперират. Все още няма точна информация за състоянието му.

Полицаите от РПУ Раковски са задържали стрелеца, който е в ареста. Оръжието, с което той е стрелял, е законно притежавано.

Предстои да му бъде повдигнато обвинение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свидетел

    26 0 Отговор
    34 годишен циганин! Пишете къф цвят е орката бре.
  • 2 Trump

    2 2 Отговор
    КАУБОИ !