Last news in Fakti

4 Октомври, 2018 11:40 2 802 8

Откриха незаконен склад с развалена храна в Горна Оряховица

  • горна оряховица-
  • годност-
  • храна-
  • храни-
  • изтекъл срок на годност

Ползвателят на помещението се оказа осъждан

Откриха незаконен склад с развалена храна в Горна Оряховица - 1
Илюстративна снимка

Хранителни продукти с изтекъл срок на годност са открити в незаконен склад от полицаи в Горна Оряховица, предадоха от пресцентъра на МВР.

В сряда при съвместна проверка, извършена от служители на РУ-Г. Оряховица и ОД "Безопасност на храните" - В. Търново, в складово помещение в железничарския град, ползвано от 42-годишен мъж, известен на полицията и осъждан, са установени хранителни стоки, тестени и сладкарски изделия без документи, удостоверяващи произхода и качеството им.

В хода на проверката е установено, че част от стоката е с изтекъл срок на годност, а склада е незаконен и не отговаря на установените санитарни и хигиенни изисквания.

Помещението е запечатано, хранителните стоки предстои да бъдат унищожени, а на ползвателя ще бъде съставен акт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Келеш

    3 1 Отговор
    Да ви е вкусно.
  • 2 Перър

    10 0 Отговор
    ще се реши проблема ако се каже кой вериги ги продават

    Коментиран от #3

  • 3 Пламен

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Перър":

    Те уволняват репортерите, раздухващи случаите, Вие искате имена на "наши" вериги!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 ооо неее

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Пламен":

    Не набеждавай някакви отрепки за "репортери".
  • 5 Пешо

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пламен":

    Кой репортер? Онзи тежък измамник ли?
  • 6 Така де

    4 1 Отговор
    Народа заради това масово боледува, защото от партия ГРОБ ни продават негодни храни!!!
  • 7 Някой си

    5 0 Отговор
    Пратете го в затвора, и му давайте само на него от тия храни, и народе, всички вериги са такива, олиото мирише на риба, а шунка та, луканковите Салами, не купувайте има толкова много неща за ядене, на баба гозби те не бяха модерни но още си ги готвя, може ли едно малко новоизлюпено пиленце за 2 седмици вече да снася яйца, тъпчат ги с ваксини, а едно време чакахме цяла година да порасне и баба да ни заколи,, а от петлите правят кренвирши, отглеждат се в големи бройки, някой да си е купил петел не , знам го защото, съм била на такива места, където се отглеждат пилета, и още нещо което ме вълнува, как така тези болести по животните прескачат Турция, Гърция, Румъния и идват директно в България, щом има тук не трябва ли първо , чумата да я има и в другите държави около нас, или , тя директно се приземява тук, у нас избиват животните, а ни носят с тирове, полета , от Белгия и от къде ли не, турско домати гръцко зеле май не къде Рени народ ни изкараха, когато ние хранене всички, по соца, и то с качествена храна, сега ни хранят с боклуци, и за това сме болен народ, спортувайте, и подбирайте, кач храна,
  • 8 коко

    2 0 Отговор
    Иванчо от Търново си е изнесъл част от стоката,нищо няма да направят защото ще набедят пак някой друг.Фирма "елиас" си плаща на когото трябва.