Last news in Fakti

8 Октомври, 2018 12:02 4 192 10

Мъж преби безпричинно младо момиче в центъра на Пловдив

  • побой-
  • момиче-
  • пловдив

Млада пловдивчанка е била нападната вчера преди обед от мъж, който внезапно, без никаква провокация, й нанесъл няколко удара с юмруци. За това съобщи читателка на TrafficNews.bg, случайно присъствала на инцидента, който се е разиграл на пешеходната пътека пред Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив.

"Един мъж удари няколко юмрука на младо момиче без повод. Спряхме 2 коли и извикахме полиция, но момичето избяга. Когато дойдоха полицаите, казаха, че имало още един случай на пребита жена в Цар-Симеоновата днес от някакъв човек, който бил лежал 30 години в затвора, защото убил жена си и я нарязал и поставил във фризера. Моля, призовете момичето да отиде и да пусне жалба, защото утре на нейно място може да бъде някоя от нас или наша майка", сподели пловдивчанката.

По думите й момичето било облечено в черно, с черна раница и бял шал, била с права кестенява коса. Явно то се е уплашило от случилото му се и е предпочело да напусне мястото, преди да дойдат полицаите.

Според непотвърдена информация в момента биячът на момичето е в ареста. Той е бил неадекватен, през цялото време е говорел някакви неща под носа си. Полицаите са реагирали мигновено и са го закопчали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Guðmundsson

    44 2 Отговор
    Еми тази държава създава само утрепки. Аз живея в Пловдив и знам, че по центъра бродят бивши затворници които са опасни. А къде е полицията? Освен справки да правят друго незнаят.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Byg

    28 1 Отговор

    До коментар #1 от "Guðmundsson":

    Ами тя държавата си е свършила работата , вкарала го е в ареста . Сега трябва момичето да даде показания , иначе няма причина да го задържат. А бивши затворници " бродят ' по целия свят , не само в България и в частност Пловдив
  • 3 Гост

    20 6 Отговор

    До коментар #1 от "Guðmundsson":

    Приятел, няма Пловдив няма София. Днес бях при един селкси кмет, седя слушам го, гледам го и му се чудя на акъла. Здрависах се с него и си излязох онемял. Просто нямаше смисъл да казвам нищо. Затова ако имаш деца гледай да ги изкараш възможно най-бързо, а ако мислиш да правиш такива, приеми приятелски съвет - нека не се раждат на територията.

    Коментиран от #4

  • 4 Guðmundsson

    18 7 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Все още нямам деца, но занапред мисля да имам и най добре извън бг, защото тук не става.

    Коментиран от #5

  • 5 Видяли сме и навъм как е

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "Guðmundsson":

    Хайде стига паранои ...
    Да пази Бог !
    Навсякъде се случват нещастия и има опасности...
    Този пък и той „Гост” #3...Голям съвет ...
    Все едно, като ги изкара някъде навън, ще живеят в инкубатор...Моля ,моля..
  • 6 Видяли сме и навън как е

    11 1 Отговор
    Навън *
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Емил

    4 0 Отговор
    Хората с интелект и възпитание-не трябва и секунда да си губят времето- в Булгаристан

    Коментиран от #10

  • 9 ХЕВИ МЕТАЛ

    2 0 Отговор
    Чалгаризацията е виновна слушайте Хеви Метъл и няма да се превърнете в безмозъчни олигофрени.
  • 10 ХЕВИ МЕТАЛ

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Емил":

    Абсолютно си прав приятел.