5 Ноември, 2018 18:06 2 089 3

Маскиран 16-годишен преби служител и обра бензиностанция

  • маскиран-
  • обир-
  • бензиностанция

Грабеж на бензиностанция е извършен в събота сутрин в пловдивското село Крумово, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Около 5 часа в събота, на тел. 112 било съобщено, че маскиран влязъл в бензиностанцията и отнел над 300 лева от оборота, след като нанесъл удари на 69-годишния служител. Потърпевшият не е пострадал сериозно.

В хода на организираните незабавни издирвателни действия същата вечер в районното управление бил задържан непълнолетният автор – 16-годишен от споменатото село.

Предстои да му бъде повдигнато обвинение за извършеното престъпление. Работата на разследващите продължава под наблюдението на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 милиционера

    13 6 Отговор
    Държавата на Тиквата и шайката, какво да очакваме?Беззаконие, апатия,простотия ,лакомия, подменена ценностна система ..... господ да ни е на помощ!!!
  • 2 vasik atanasova

    14 1 Отговор
    70 г го сложили нощна смяна
    аве сложете някой млад мъж
    че да му нацепи алабаша на този хлапак
  • 3 гост

    3 0 Отговор
    Ох котьоо сега в "Бойчиновци"...а после и при по-големите батки.