9 Ноември, 2018 11:51 3 294 6

Да изчезнеш за 47 секунди! Маскирани апаши обраха магазин в Плевен (ВИДЕО)

  • обир-
  • магазин-
  • 47 секунди

Магазинът се намира между четири седем етажни жилищни блока

Маскирани апаши задигат стекове с цигари от магазин в Плевен.

Последният случай е от 26 октомври. Кражбата е извършена в 22.37 часа, разказа пред Нова телевизия една от собственичките на магазина.

Магазинът се намира между четири седем етажни жилищни блока, от които има добра видимост. Не ги е смутил фактът, че жена от блока отсреща е излязла от терасата и се е опитала да ги снима с мобилния си телефон. Трима са – един стои отвън, двама вътре. Обирът трае 47 секунди. СОТ-ът пристига за около три минути и половина, но обирджиите вече ги няма. Пристига и полиция – снемат отпечатъци и си тръгват, разказа жената.

По думите ѝ на 16 януари тази година в същия магазин отново е имало обир на цигари. Тя каза още, че и други магазини в града са обирани по подобен начин от крадци, отговарящи на описанието на тримата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пушач

    8 0 Отговор
    Пуши им се на хората
  • 2 Ezio

    7 1 Отговор
    Тия явно си бръмчат стабилно по една и съща схема.

    Коментиран от #3

  • 3 нямат срам

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ezio":

    Явно схемата е печеливша, максимално бързо тарашене и взимат само по-скъпите неща и евентуално парите в касата!
  • 4 Гост

    5 1 Отговор
    Взимат най-скъпото: цигарите. 4лева акциз, ако го направят 10 лева, хора ще почнат да колят. Само не Разбрах с тия 4 лева акциз успяха ли да откажат пушачите.
  • 5 незнайко

    3 1 Отговор
    Направете кутия най обикновени цигари 10 лева !!! Тогава НЯМА да има такива кражби !!! Тези си крадат без да се страхуват, защото кражбите им са с малък финансов размер !!!
  • 6 Плежен дивият запад

    1 0 Отговор
    Добре че не правят убииства че вече в плевен и хора нямаше да има.Обирите са над 200