Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 19:20 5 677 8

Арестуваха сина на Джудиста

  • пламен илиев-джудиста-
  • кокаин

Мъжът е бил задържан в заведение с 1 грам кокаин

Синът на благоевграднанина Пламен Илиев – Джудиста, Крум е бил арестуван с дрога в центъра на Благоевград, съобщиха от МВР. В петък вечерта 30-годишният мъж е бил задържан в заведение с 1 грам кокаин. Взета му е мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

По същото време в района на ул.“Борис Сарафов“ в Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на Б.П. /29г./ от Сандански. Намерена и иззета е около 0,11 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Б.П. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Ден по-рано в Кресна полицейски служители на РУ-Сандански са извършили проверка на: Х.Т./19г./, В.П./18г./, Х.П./20г./ и И.С./23г./, всички от Кресна. Намерена и иззета е около 0,68 грама зелена, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виктор

    17 2 Отговор
    голяма новина, а пък бате гошо от Сандански си бърка в носа и вади сополи
  • 2 Оки

    10 4 Отговор
    0,68 грама марихуана и в ареста!!! Е няма такава идиотия
  • 3 Будалата

    6 1 Отговор
    Идва реда на келешите на копира, репата, зелето, кравата, магарето и на кой се сетите.
  • 4 ванката

    12 1 Отговор
    поредния огромен удар на родната полиция това са престъпниците в тази старана това са големите групировки добър удар...
  • 5 Некой си.

    9 1 Отговор
    Хванали са Нарко Барон.Да се смееш ли,да ревеш ли???!!!
  • 6 Koko

    6 1 Отговор
    Ужас
  • 7 Браво

    2 2 Отговор
    11 грама и 68 грама... Елементарни неща не знаете. Това което сте написали няма и един грам и не стига даже за проба.
  • 8 и сега кво праим

    6 0 Отговор
    Много съм впечатлен от "тревистата маса", също и от Джудиста и от сина му Крум, както и от проверените от Кресна. Много интересна новина. И кво праим сега? Крум при баща си, Джудиста, ще му бъдат дръпнати ушите, останалите според това кой е баща им. Уникални сме! Няма други такива! Ура!