23 Март, 2012 14:44 17 229 17

Учителка предоставя порно материали на ученици

  • лом-
  • учителка-
  • порно материали-
  • ученици

Петдесет и седем годишна учителка е предоставила порнографски материали на ученици в Лом, съобщиха от МВР.
След получен сигнал от директорката на училището в крайдунавския град и извършена проверка от служители на Районно управление  "Полиция" - Лом е установено, че това се е случвало  в периода от януари март тази година.
Преподавателката в кабинета си по време на провеждане на учебните часове чрез интернет е представяла порнографски материал на ученици от 6-ти  клас от училището. Сформирана е оперативна група. По случая е образувано досъдебно производство. При извършеното претърсване е иззет компютър от кабинета. Проведени са разпити на ученици пред съдия, които свидетелстват за извършеното от преподавателката. Работата по изясняване на случая продължава в РУ "Полиция" - гр. Лом.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ahaha

    1 4 Отговор
    Ave uvolnete gi tia hrantutnizi bulgarskite u4iteli be! Vinagi e imalo idioti u4enizi, no tolkova prosti daskali deto na ni6to nikoi ne u4at e nqmalo v cialata bulgarska istoria! Pove4eto dori ne vlizat da prepodavat, pi6at 5 i 6 na izrud4e pla4e6to za 2. Taia prosta papla4 korumpirana e za uvolnenie, namalete im zaplatite pone vsi4ki sme v kriza za6to im pla6tate na tia?
  • 2 РОКЕР

    6 0 Отговор
    ЗАЩО ПЪК НЕ!! ВЪВЕЖДАТ ЧАСОВЕ ПО РЕЛИГИЯ ЗАЩО НЕ И ПО СЕКСОЛОГИЯ !? А КОГАТО ИМАТ ЛАБОРАТОРНИ УПРАЖНЕНИЯ,ГЛЕДАТ ПОРНО.АКО ПОЛУЧАТ ДВОЙКА СЕ ЯВЯВАТ ПРИ ПО-МЛАДА НА ПОПРАВИТЕЛЕН!! А МОЖЕ И ДА ПОВТАРЯШ!!!!!!!!!!!!!
  • 3 Иракли Иракли

    1 4 Отговор
    В женския затвор в СЛИВЕН има сводобни места................ако има истинска влас,до решението на съда ТЯ отива директно там!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 cska

    5 1 Отговор
    Всички държавни чиновници са хрантутници...
  • 6 Георги Георгиев

    8 2 Отговор
    Ало, лумпена от коментар 1. Да ти кажа нещо умнико, знанието не е к.., че да го вкараш насила. Като не иска да научи нищо ученикът така наречен, и от Оксфорд да му доставят учители, все ще си е същия вдлъбнат. А че някоя си е извършила простотия, ами да си отговаря тя персонално. Всички германци виновни ли са, че Хитлер е немец? Аман от лумпени и форумни смелчаци.
  • 7 dtm

    1 0 Отговор
    Мале що т...нарки са си набили учениците :D :D
  • 8 ahaha

    1 5 Отговор
    Георги....Георги. коментар 6 георги, всички германци са виновни и изпитват срам ако не знаеш защото са последвали Хитлер сега ясно ли ти е? Изрудчетата които не искат да учат имат нужда от двойки и бой с палки, но ти като един типичен съвременен даскал им пишеш 6 и минават и завършват необразовани заради тебе! Ти си по-опасен от тая с порното, тя показва някакви филмчета а ти не ги учиш на нищо от страх, че ще ти изтине мястото нали даскале ми малодушнийй????
  • 9 д1

    7 0 Отговор
    Много сте образовани всички бе,личи ви, Хитлер бил германец!!!
  • 10 Тони-София

    0 5 Отговор
    -----До коментар 6! Евалата Гоце! Коментарите ти се леят като бившия наш президент Гоце,ама когато е разклатен психически! :) Мани тия работи не обиждай хората изказали своето мнение по статията,защото се самоопределяш така като комплексирано човече ! :)
  • 11 Георги Георгиев

    3 2 Отговор
    Не се спори с пъпчиви пубертети. Идеята беше, че ако един е сгрешил, то не всички останали с неговата професия са като него. Няма значение, че реално Хитлер не е роден германец, а и не всички немци са го одобрявали. Трябва да се направи възможно да се дават мнения с помощта на картинки по форумите, че като гледам колко неграмотно се пише, колко повърхностни "разсъждения" се дават тежко, ако последните трима писали са хора на възраст над 10 г., направо жална й майка на България.
    Оставайте си със здраве и се поограмотете, срам!

    Коментиран от #13

  • 12 Адаша

    0 2 Отговор
    Айде бе всички много знаете. 90% от коментарите са излишни. {като моя (не е по темата)}
  • 13 The Bear

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Георги Георгиев":

    @11 - Остави бе, Георгиев! Не виждаш ли каква е интелетуалната среда тук - сред коментиращите. И аз бях зареден с ентусиазъм в началото, че мога напиша нещо логично и то да срещне подкрепа или да се възприеме от някого - ама те само гледат да плюят - това им е начин на поведение, страхувам се какво ни чака след 10-тина години когато първото люпило от тези влезе масово в управлението на страната и в администрацията! Ако искаш съвсем да се обезвериш, гледай филма Идиокрация (Idiocracy), който превъплъщава моето виждане за бъдещото развитие на човечеството без даже да съм подозирал за съществуването на този филм преди - просто го видях и онемях....
  • 14 Анто

    1 0 Отговор
    Щом и учителка от "старата школа" е изтрещяла така, значи положението в държавата е повече от трагично.
  • 15 Гост

    0 0 Отговор
    А ,нима комерсиалните попове ще ги научат да вярват в Бога ? За поповете , Бога са ПАРИТЕ . Да вземем пример от Америка - семейството всяка седмица ходи на църква . И нас ще въведат час по вероучение. 40 мин. ПОПА ще говори врели-некипели и ще получава заплата. Българска гавра. Ами , че ПОПА не вярва повече от мен./ само в пари/
  • 16 Гост

    0 1 Отговор
    А ,нима комерсиалните попове ще ги научат да вярват в Бога ? За поповете , Бога са ПАРИТЕ . Да вземем пример от Америка - семейството всяка седмица ходи на църква . И нас ще въведат час по вероучение. 40 мин. ПОПА ще говори врели-некипели и ще получава заплата. Българска гавра. Ами , че ПОПА не вярва повече от мен./ само в пари/
  • 17 Някой си

    0 0 Отговор
    Даскалицата може да е искала да бъде ,,модерна,,и в тренда така да се каже...А може и да я тресат късни страсти,всичко се случва..В даскалото и преди си имаше шашави учители(в моето 2 по физическо,1по физика,вкл.класната беше суперкукундела)А някои учители-мъже,като си харесат някоя ученичка постоянно си я ,,тормозят,,.Явно професията ги побърква.