14 Януари, 2019 10:53 2 628 24

Условна присъда за циганин, потрошил жена

  • циганин-
  • присъда

Циганин, завършил трети клас, нападна жена в бургаския кв. Горно езерово, счупи й лакътя и се размина с условна присъда, съобщи Флагман.бг.

Малко преди Нова година – на 28 декември, наглият ром е съборил жената на земята и при удара тя буквално натрошила костите на дясната си ръка - счупване на дясна лакътна кост с разместване на счупените фрагменти. Такава травма е изключително опасна и води до трайно затруднение на движението, а лечението е в период между 14 и 18 седмици.

Неграмотният циганин, който е реабилитиран и досега е бил с най-леката мярка за неотклонение – „подписка”, с адвокатска подкрепа успява да сключи споразумение с прокуратурата, като признава вината си. Така той се разминава с присъда, намалена с 1/3 и възлизаща само на 6 месеца лишаване от свобода, но условно. Изпитателният срок е в размер на 3 години, през които при повторно провинение, наглият ром ще трябва да излежи присъда си.

Той ще трябва да плати и минимални разноски по делото – общо 145.76 лв.

ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    99 0 Отговор
    Гордност национална. Името на съдията и адвоката, моля! Да се знае кои са предателите.
  • 2 mom4eto

    78 1 Отговор
    Поредното доказателство, че в БГ няма справедливост и морал! :(
  • 3 ГЕНОЦИД

    23 0 Отговор
    .................................
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Drittes Reich

    8 28 Отговор
    Електората на БСП.

    Коментиран от #23

  • 6 Крайно време е

    62 0 Отговор
    българите да разберат, че трябва да се излиза на протести пред некадърните чиновници на отсъстващата държава, а не в гетата. Ей тия лемури са виновни за поведението на циганите.
  • 7 Хайде какво чакат багерите

    43 1 Отговор
    Да поемат за Бургас!? Вместо специални съдилища, да се организира една бригада от няколко багера, и при всяко циганско провинение, бригадата за бързо реагиране да започне сриването. Тогава циганите сами ще се контролират.
  • 8 ккк

    34 0 Отговор
    Ма не са нагли сиганите бееее, не са.....на тоя нерез когато и да му резнеш ушите се ще е късно
  • 9 ккк

    11 1 Отговор
    Ма не са нагли сиганите бееее, не са.....на тоя нерез когато и да му резнеш ушите се ще е късно...
  • 10 Drittes Reich

    22 0 Отговор
    Трябва да се подават жалби за незаконни постройки. Тези жалби няма как да не останат разгледани. Идват избори, сега е момента!

    Коментиран от #17

  • 11 Алооо

    37 0 Отговор
    Признава вината си и все едно няма вина. Е това е правосъдие!!! С такова" правосъдие", чудно защо ли са нагли?!
  • 12 сталин

    25 0 Отговор
    съдебната система е виновна за престъпленията извършвани от циганите.много строга подборка на съдиите който осъждат дела с виновните цигани.трябва да е много ясно -циганина не става българин.и друго-в германия циганина изпълнява -а в българия убива

    Коментиран от #18

  • 13 Един от вас

    26 0 Отговор
    И аз съм навит за условна, но искам да му счупя главата!Сега му намерете бачкане да плати обезщетението на горката жена!Ако не може -давайте го за донор -доста хора чакат за бъбрек!

    Коментиран от #14

  • 14 МЕНГЕМЕТО

    10 0 Отговор

    До коментар #13 от "Един от вас":

    НА МЕН МИ ТРЯЯ АМА ЦИГАНСКИ НЕ ИСКАМ СЯКЪШ МИРИШЕ
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Димов

    22 0 Отговор
    Къде сте БХК? Къде е Кеворк? Къде е Юлиян Незнамсикъв? Къде е и оная, дето пусна донос срещу Каракачанов? Що не ми говорите сега за ръсизъм? Пишете сега, да ви видя какво ще измислите! Българите са изложени на непрестанен, повсеместен и категоричен терор и геноцид, а вие ще ми говорите за расизъм. Как не ви е срам!
  • 17 Димов

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Drittes Reich":

    Трябва, ама в жалбата задължително пише кой я е подал. И после като те набарат, ако не тебе, то жена ти или детето ти. Така хем има начин, хем няма файда от него.
  • 18 Мария

    14 0 Отговор

    До коментар #12 от "сталин":

    Да се самосезира прокуратурата за случая,явно неприлагане на закона и съмнение за подкуп.
  • 19 гост

    11 0 Отговор
    съдията,съдиятаа съдията- П......Т
  • 20 идил

    8 0 Отговор
    Няма такава скапана страна като Бълхария,България беше до 89 год. сега властват циганите,бият полицаите с мотики воените с брадви и колове българското население го трепат и трошат егати и терора спрямо българския заспал народ.Има само един начин да се спре циганската престъпна напаст всеки и най малко провенил се циганин директно във пещите на кремиковци с цялата рода друго спасение няма
  • 21 1122

    3 0 Отговор
    Вие не можете да разберете логиката на прокуратурата и съда.Те им дават условни присъди и ги пускат на свобода,за да можем ние да ги набием и да им разкажем играта както трябва,после те сами ще искат да влизат в затвора,че да не ги бием по вече.Циганина боят го оправя най добре.
  • 22 Хасанчо

    6 0 Отговор
    За ритнатата германка по стълбите от циганина цяла Европа разбра и вижте какво получи като присъда отгледания ,интегриран и образован тук индивид. Присъдата му е оценка и мнение на света за изхарчените тук пари за интеграция. Този бил реабилитиран вече и какво получава ? Нищо . 150 лв за държавата и докато пак прочетем за негово още по-тежко деяние. Политиците чрез корупцията в съдебната система и безкрайната си алчност ще ни доведат до гражданска война. Престъпленията на цигани да се считат за тероризъм основан на етническа омраза от тях към Българския Народ. Изобщо не е време да се прилага "споразумение " за когото и да е било в сегашните условия . Може би за най-леките като "Обида " , "набеждаване" и подобни ,но телесни повреди с пряко действие ,наркотици , кражби , грабежи и т.н. Хайде стига милосърдие при това точно то е проводник на корупция заедно с адвокатите разпределители на средствата. Тези споразумения сриват реномето и вярата в правосъдието както КАТ-НАП срива вярата в Полицията с години .
  • 23 натовец

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Drittes Reich":

    Защо само БСП. А ГЕРБ, ДПС и др. Б.Борисов дума не е казал за циганската престъпност, но там където има пари неговият Цацаров е първи. И къде са разните НПХ, БХК и всички соросчета. Появиха се да спасят един престъпник, а нещастната жена кучета я яли. Боклуци.
  • 24 безпартиен

    2 0 Отговор
    Истината е-Велико Народно Събрание.Намаляване на депутатиде до 150 максимум,нови строги закони предвид лавинообразното размножаване на циганите и съответно безконтролно увеличаване престъпленията от тях.Генетично им е заложен мързела,цигарите,никакво образование,агресивността,присъща на животните-заради забележка те пребиват или убиват.Като не учат,нямат образование ,култура и ценности,затова после са безработни,затова са бедни и озлобени.Като няма какво да правят,най-лесно е да се размножават,за което не се иска образование,за да изхранят 5-6 циганета,трябва да крадат,а по злобните с дивашко възпитание и убиват.Трябва да се напрявя закони,които да респектират и да се спре с тия споразумения и опрощаване с условни присъди.Да се принудят насила да учат,като учители продажници да не ги пускат в горен клас без никакви знания,в пети клас не знаят колко е три и три,да не се дават детски след второ дете на необразовани,без основно образование да нямат право да гласуват,без средно-без шофьорска книжка...абе тия политици четат ли тия наши писаници-да им влезе нещо в корумпираните глави ...