Last news in Fakti

24 Януари, 2019 16:47 2 189 5

Убиецът от "Банишора" остава в ареста

  • банишора-
  • васил василев-
  • убийство

Софийският апелативен съд разгледа мярката за неотклонение на Васил Василев

Убиецът от "Банишора" остава в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд остави в ареста Васил Василев, който удуши приятелката си Калина в апартамента ѝ в квартал „Банишора”. Мярката на Василев бе гледана при закрити врата заради интимни подробности от живота на двамата, предаде БГНЕС.

Младата жена беше убита на 15 януари, ден преди да бъде подаден сигнал в полицията. За престъплението беше задържан 23-годишният ѝ приятел, на когото е повдигнато обвинение. Най-вероятната причина за тежкото престъпление е ревност.

Бащата на извършителя сигнализирал на телефон 112, след като синът му съобщил чрез SMS, че е убил приятелката си и ще посегне на живота си. С помощта на пожарникари, полицията разбила вратата на апартамента, където е открито тялото на младата жена на дивана в хола с разхвърляни дрехи. Намерени са празни бутилки от алкохол.

Извършителят е намерен в другата стая, гол до кръста да лежи на леглото. Според медици убийството е станало по особено жесток начин, има данни за насилване и душене.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бря-Бря-Бря.......

    8 0 Отговор
    Тоз много ревлив бре........като колеше момичето дали така е ревал??????
  • 2 Гюленч

    7 1 Отговор
    Той от къде да знае че като я стиска за вратът ще я удуши значи не е виновен, никой не му е казвал че е опасно, да му прекратят производството!
  • 3 Дидо икебаната

    1 3 Отговор
    Имам дискова херния много ми дреме за това момиче
  • 4 ТОКО

    5 1 Отговор
    До сега не съм влизал в следствен арест. Но , ако ме пуснат при тоя, че влезем бате.... Че му влезем на СЕКЪДЕ ! Да го подготвИм , да не му е трудно после ! Хуманен съм си ! Молим ако некоя кукичка прочете това, да дойде да ме вземе със камери и журналисти от дОма, после ме вкара при тоя. Ама камерите до вратата на ареста ! На сутринта ще покажем чаршафа от сватбата. Пред журналистите и майка му . Обещавам ! Ще има и ЖЪЛТО и ЧЕРВЕНО , фанфари и гайди ...

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.