Last news in Fakti

26 Януари, 2019 19:30 3 488 16

Корумпираните полицаи кандидатствали за общински жилища

  • 4ру-
  • корумпирани полицаи-
  • общински жилища

Въпреки лукса, в който тънели, не се посвенили да кандидатстват за общински жилища за децата си

Изплуваха нови разкрития за корумпираните ченгета от сектор "Икономическа полиция", които са прибирали такса "спокойствие". Ръководителят на спецпрокуратурата Димитър Петров разкри на брифинг, че униформените от Четвърто РПУ са взели рушвета от 2000 лева в районното управление.

Арестуваните ченгета от 4 РПУ живеели като баровци, пазарували без пари, рекетирали десетки търговци, заведения и автокъщи. Полицаите толкова се самозабравили, че влизали в магазини, от които си харесвали стоки, но не ги плащали. Друг път сядали да ядат и пият в луксозни ресторанти, като гуляите също били за сметка на заведението. С изкараните пари поддържали висок стандарт, с който парадирали.

Задържаният Антони (единственият без обвинение) се хвалел в Инстаграм с часовници "Брайтлинг", "Омега", със снимки на скъпи коли, пури, уискита и екскурзии в Дубай. Подобно било положението и при останалите. Скъпите коли пък се водели на техни близки или роднини. Въпреки лукса, в който тънели, не се посвенили да кандидатстват за общински жилища за децата си, съобщава "Телеграф".

Заради скъпите придобивки са назначени данъчни ревизии на ченгетата и близките им, за да се провери могат ли да докажат произхода на парите си. Разследващи обясниха, че корумпираните ченгета сами преценявали кой е подходящ за групата им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атанасов

    25 0 Отговор
    "Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето."

    Коментиран от #7, #14

  • 2 Генералът

    35 0 Отговор
    Какво нагло безобразие. Веднага в тъмницата тези престъпници. Народа ще чака защита от полицията. Хаха.Крадеца вика дръжте крадеца.

    Коментиран от #5

  • 3 гост

    22 2 Отговор
    Най-голямата шушумига се е измъкнала,като е натопила съучастниците си,но и дой ще яде големия
  • 4 Шерлок Холмс

    21 1 Отговор
    Е този на снимката на долния ред в ляво е Наиденов от икономическа в 4 РПУ преди 6 г. бях подал сигнал за едно лъжесвидетелстване по едно дело няма да забравя едни приказки от Найденов в хода на показанията ми ме пита - Аааа този значи е плащач! От този момент знаех че сигнсла приключва, ще стигне до никъде!
  • 5 каква тъмница бре

    17 2 Отговор

    До коментар #2 от "Генералът":

    такива като тях провеждаха и провеждат т.нар. преход ,а сега са видни политици и олигарси!!Тия с какво са по различни?че са дърпали на дребно?
  • 6 Александър

    15 0 Отговор
    Нахалници. Такива срам и позор за прифесията, която изпълняват.
  • 7 бл.134 в Зап. парк

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Атанасов":

    Още малко и ще стане така че , казваме че под Турско сме живели по добре .
    Всичко е било напразно
  • 8 Ъммм

    5 2 Отговор
    Има ли затвор и решетки за тези? Те са полицаи под прикритие. 4 къртици под прикритие на мафията. Затвор. Куката каза на Яна в сезон 5 под прикритие че системата ще я смачка и че всичко вече е превзето корумпирано. Не помните ли последния епизод на под прикритие сезон 5. Е тези са същите. Трябва ние сами да вселяваме възмездие. Активирайте оръжия. Второто изменение. И край всички българи ставаме като американците. Всички си имат оръжия за цел самозащита. Щом на полицията не може да се разчита. Па камоли на съдията. И той е подкупен. Ако активирате второто изменение и всички имаме пищови или пушки за самоотбрана и самозащита. Чак тогава съдията на мутрите ще не ще трябва да легализира смъртното наказание. Защото вече всички носят оръжия и използвайки го за умишлена цел трябва затвор без право на замяна вечна присъда.
  • 9 Борисов, мутро гадна престъпна

    13 2 Отговор
    Вън наглецо от България - ти не си българин и не заслужаваш да пребиваваш на българска територия
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 полицията на колене

    10 1 Отговор
    Тези красавци определят дали едно лице е престъпник или не.
    Представете си на Бойко Борисов ,колегите и преценете той кой е.
    Това е така защото тези некъдърници за нас, са много кадърни за Бойко Борисов , той ги назначава и той ги уволнява лично.
    Цялата Икономическа Полиция в България е в това състояние без изключение, те дори не си правят труда и да лъжат.
  • 12 Зайко Байко многознайко

    7 0 Отговор
    Човешкият мозък има едно прекрасно ,но вредно качество, качеството се казва забрава! ....Основните инструменти да държиш народа си в подчинение са следните : 1. Хляб, 2. Вино ( разбирай всекакъв вид алкохол) и, 3. Зрелища. Хлябът и виното са кът, но за това пък зрелища бол, като почнеш от "Цумгейт" минеш през "Суджукгейт" , " Грипенгейт" и стигнеш до "Кумгейт"! Управляващите и търтеите в парламента, трябва да си дадът сметка, че нищо вечно няма и че рано или късно народната "любов" , може да се превърне в неконтролируем бунт със съоъветните последствия за тях. Журналистическите подлоги и те лъжат-мажат, продажно до дъното на костния си мозък и се мъчат да представят ситуацията, като неумело ни поставят розови очила. Гладът без вино, само със зрелища е лош съветник! Доказателства от историята, колкото щете. Дядо ми Мъдрият Заек казваше следното: " Народът е като стадо овце , стрижи го, дои го, но не му съдирай кожата и му давай да яде, иначе ще дойде време и ще останеш без стадо" , изводите оставам да направите вие. Цялата ни държава е населена с такива мерзки, корумпирани лица. Едно от най-ненавижданите от мен действия е използването на която и да е държавна институция за лично облагодетелствуване. Помислете само с какъв размах са крали тези , представете си сега с какъв размах, крадът тези над тях! За успокоение на всички, ще цитирам пак моя дядо Мъдрият заек, който обичаше да казва: " Ковчегът няма джобове и никой нищо няма да вземе със себе си"
  • 13 Милко

    4 0 Отговор
    Този случай ще засенчи , като скандал Аферата КТБ.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Bunaka

    3 0 Отговор
    Зашо не си подал сигнала до ония на първия ред у десно! Холмс !
  • 16 Коко

    2 0 Отговор
    Със закон двойно наказание когато се възползва от служебното си положение.