Last news in Fakti

8 Февруари, 2019 09:50 4 675 16

Полицай пребил момче в Районното

  • побой-
  • момче-
  • районно-
  • сандански

17-годишният спортист е бил на лагер в Сандански

Дисциплинарно производство срещу известния в Сандански полицай Тодор П. бе образувано след като проверка установи, че същия е ритал в полицията 17-годишен спортист, бил на лагер в Сандански. След дисциплинарното производство ще стане ясно какво наказание ще му бъде наложено на полицая, но нарушението е сериозно и се очаква срещу Тодор П. да бъде приложена най-строгата мярка на закона, съобщи struma.com.

Случаят е от октомври миналата година, когато спортистът Юлиян М. попадна в словесен сблъсък с цивилен полицай. Еуфоричен Юлиян се движил по пътното платно на една от улиците в града и при направена му забележка от полицая той реагирал крайно агресивно, обиждайки го. Цивилният извикал колегите си и младежът е задържан в полицията. Ден по късно той се оплакал, че бил жестоко ритан и бит в управлението и посочи полицаят Тодор П.

Прегледът му установил: Цялата челна област, както и лявата челно-слепоочна област са осеяни с множество петнисти и ивичести охлузвания, покрити с корички на нивото на околния епидермис”, обясни депутатът от БСП А. Кутев.

„Има ли превишаване на правата на полицаите, какво е наложило това момче да бъде бито по този начин, отговаря ли това на правилата за работа на полицаите и какви мерки ще бъдат взети към районното полицейско управление в Сандански и към съответните полицаи?”, пита А. Кутев, който допълва, че по 17-годишния е имало над 20 рани.

Тогава директорът на ОД на МВР – Благоевград ст. комисар Николай Хаджиев заяви, че е назначена „вътрешна проверка” по случая, която тези дни приключи и вината на полицая бе потвърдена. Какво наказание ще получи Тодор П. за действията си, ще разберем. Около случая проявяват интерес депутати от опозицията, според които полицаят заслужава най-тежкото наказание по закон.

В същото време приключи и проверката за побой над ром от Кресна, който пък се оплака от полицейски произвол, но се установи, че ромът -рецидивист лъже. Преписката е в прокуратурата и най-вероятно ще бъде прекратена, поради липса на всякакви данни уличеният в побоя полицай Ивайло Баладжанов да е упражнил насилие върху мъжа от Кресна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa Romeo

    24 16 Отговор
    Те си правят редовно такива мизерий кучетата на тиквата!

    Коментиран от #9, #10

  • 2 Нормално за района

    7 6 Отговор
    Македонска им работа.
  • 3 Торбалан

    29 9 Отговор
    Бой да му се невиди и келеша!
  • 4 Перник

    33 8 Отговор
    Лекето реве, че тоя път си паднал на майстора и полицая не го оставил да върлува из града, под влиянието на опиати ...Господин хАсан и той да не остане по-назад и той реве, че бил бит. Абе, тия уж бабаити се пишат, пък после реват като ученички, като си получат заслуженото:)
  • 5 Лиза Мишпека

    8 6 Отговор
    Как какво бе същото като посегателство над полицай.Превишаване на правомощията от 1 до 3 години.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Синдикат на Ало Измамниците

    29 2 Отговор
    Вместо напушен/друсан, вече "еуфорични" ли ще им казваме?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пешо

    23 5 Отговор

    До коментар #1 от "Alfa Romeo":

    Не закачайте полицая, бой по келешите!
  • 10 нИграмотник

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Alfa Romeo":

    МизериЙ- каква е тази дума , нещо на кучешки или на тиквенски език? Обясни "специалисте"!
  • 11 Петров

    11 3 Отговор
    Малко му е бил боя на келеша. Права трябват на полицаите, като в Америка. Естествено,като ги превишат,да си носят отговорността.
  • 12 С.В.

    8 2 Отговор
    Когато не ползват насилие полицаите,защо не ползват. Когато натупат един дрогиран келеш и един лъжлив циганин,тогава пък защо са ги били,нямали право. Е на вас не може да се угоди. Тук има хкоментиращи които явно така си убиат времето,да се въртят като фурнаджийска лопата.
    .
  • 13 незнайко

    9 1 Отговор
    ( Публикувано във факти.бг: при направена му забележка от полицая той реагирал крайно агресивно, обиждайки го. )
    Този келеш защо реве после,че е ял бой ? Сега полицая трябва да го съди за обида !!! Навремето никой не смееше да се оплаче, че е ял бой в районното !!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 гощо

    1 5 Отговор
    Масово полицайте са комплексари и злоупотребяват с власт! В такива моменти стискаш зъби и след като те пуснат го намираш мишока пред тях и.........
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.