Last news in Fakti

24 Февруари, 2019 14:28 2 170 9

Маскирани пребиха 15-годишно момче

  • 15-годишен-
  • желяз турлаков-
  • маскирани

То отивало на състезание по английски

15-годишно момче е в „Пирогов” с хематом на главата и наранявания по тялото и ръцете след побой вчера в София.

Момчето е нападнато към 12,30 ч. на обяд, когато излиза от дома си, за да отиде на състезание по английски, разказа пред бТВ неговият баща Желяз Турлаков.

Нападнали са го младежи с маски, виждали са се само очите им. Заговарят го двама от тях и го назовават по име. Започват да го удрят, той бяга чисто инстинктивно, след което го подгонват още двама. Момчето вижда, че един от тях държи нож, а другият – някакъв метален предмет, вероятно бокс.

15-годишното момче се спъва по стълбите, по които тича, и пада. Нападателите започват да го удрят по главата.

Човек, който седял на пейка наблизо, е видял какво се случва, и започнал да вика. В този момент младежите с маските се разбягват.

За мен това е опит за убийство, каза Желяз Турлаков. Той е подал жалба в столичното Трето РУ.

Полицията издирва нападателите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оппа

    20 2 Отговор
    Затова ще отидем да живея в Сърбия например. Навсякъде другаде е по-добре отколкото в тоя кенеф тук!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Гост

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Оппа":

    И тук може да е добре, стига да се събудим :)

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Огнян Тр

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    И като се събудиш какво ? Дано се сетиш вместо да висиш по форумите да понаучиш някой друг език, да усвоиш някоя компютърна програма в повече или да се усъвършенстваш допълнително. Знаеш ли колко такива, като се събудят и разберат , че за нищо не стават стават бандити ? Отмъщават си на целия свят за това, че са некадърни. Такива са и тия, дето са нападнали момчето. Кой знае за какво са му завидели, че вместо да смуче бира и да слуша чалга в алкохолен унес отивало представяте ли си на езиково занимание. Ужас. За едни държавата не им е крива и правят така, че в бъдеще да успеят, на други все им се привижда комунизъм - друг да работи, а те само да ядат на готово. И когато не става - мърморят. Ама стова мърморене и СССР се разпадна. Дори Путин се отказа вчера от комунизма.
  • 5 Townboy

    2 3 Отговор
    Политиците и медиите не са ни виновни, че живеем като диваци. Свободната воля кара всеки един от нас да бъде добър или лош човек, щастлив или нещастен.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 какво

    0 0 Отговор
    работи бащата.....фондации...комуни ? Журналистите,изяснете....
  • 9 166

    2 0 Отговор
    ЧОВЕКЪТ НА СНИМКАТА, ЖЕЛЯЗ ТУРЛАКОВ СЕ ЗАНИМАВА ОТДАВНА С ЛЕКУВАНЕ НА НАРКОМАНИ. ОЩЕ ОТ 2-3 ГОДИНИ АЛАРМИРА ЗА СИНТЕТИЧНАТА ДРОГА И ТРАЙНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ВЪРХУ МОЗЪКА. ТЕЗИ НАРКОМАНИ СА НАЙ-ТРУДНИ ЗА ЛЕКУВАНЕ, НЯМАТ ВИД НА "НОРМАЛНИ" НАРКОМАНИ, ДАЖЕ МОГАТ ДА ИЗГЛЕЖДАТ "СУПЕР" ОБАЧЕ СИНТЕТИКАТА ДА Е УНИЩОЖИЛА ЧАСТ ОТ КЛЕТКИТЕ В МОЗЪКА, ТАКА В ОПРЕДЕЛЕНА СИТУАЦИЯ ГУБЯТ ПЪЛЕН КОНТРОЛ. ВЪПРЕКИ ЧЕ ИЗГЛЕЖДАТ "НОРМАЛНИ" ПРИ ТЯХ ДЕПРЕСИИТЕ СА НАЙ-ТЕЖКИ И ОТЧАЙВАЩИ