Last news in Fakti

25 Февруари, 2019 14:00 2 747 3

Заловиха 35 кг екстази на "Капитан Андреево"

  • екстази-
  • наркотици-
  • капитан андреево

Наркотикът е бил намерен в излизащ от България автобус с турска регистрация

Заловиха 35 кг екстази на "Капитан Андреево" - 1
Снимки: Агенция Митници

Над 35 кг екстази са задържали митническите служители на граничния пункт "Капитан Андреево", съобщиха от Агенция "Митници". Дрогата е била открита при проверка на излизащ от България автобус с турска регистрация.

Той е пътувал от Румъния през България за Турция. Шофьорът и пътниците не са декларирали лични вещи, стоки и валутни ценности. По метода "анализ на риска" митническите служители са селектирали превозното средство за щателна митническа проверка.

Заловиха 35 кг екстази на "Капитан Андреево"

При инспекцията в естествени кухини на автобуса са били открити 18 пакета с розови, сини, оранжеви, жълти и кафяви хапчета. При полеви наркотест таблетките са дали положителен резултат за екстази. Общото количество на откритото наркотично вещество е 35,160 кг на стойност по цени за нуждите на съдопроизводството 1 125 120 лева.

Шофьорът на автобуса - турски гражданин, е задържан за 72 часа. Образувано е досъдебно производство от митнически инспектор под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Scout for funn

    1 7 Отговор
    Скапахте стотици партита екстазито не е вредно единствената вреда от екстази е обезводняване и покачване на температура .

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Иванчо l-ви

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Scout for funn":

    Я питай някой невролог да видим какво ще ти каже...
  • 3 660

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Scout for funn":

    Вижда се че си хлапак още, под 26-27г, според колко екстази взимаш толкова и ще изпростяваш и един ден като станеш на 35-40 мозъкът ти ще е като на 12-13г хлапак и ефектът ще е необратим, екстазите убиват клетки които са се формирали 15-20 години