Last news in Fakti

14 Март, 2019 23:29 2 874 6

Маскирани проникнаха в склад, но охраната ги изненада

  • маскирани-
  • склад-
  • сандански

Гардовете реагирали светкавично, повикали подкрепление от СОТ

3-ма маскирани проникнаха тази нощ, около 03.00 часа в складовете за хранителни продукти, собственост на бизнесдамата Д. Джогова в Сандански, съобщи struma.com.

Прескачайки препятствия, за да стигнат до касата в складовете, маскираните успели да влязат в склада, но били неприятно изненадани от охраната.

Гардовете реагирали светкавично, повикали подкрепление от СОТ. Маскираните пишман обирджии побегнали, успели да се качат в кола, с която избягали.

Полицията ги издирва. Охранителните камери са заснели нашествието на бандитите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дано не ги

    0 5 Отговор
    Фанат :)
  • 2 Е как ги е изненадала

    13 2 Отговор
    Като са избягали? Иначе това е стар номер на сотаджиите и охранителите особено на магазини и складове за храна. Идват уж по сигнал, мнимите крадци обаче се измъкват и после липсват пити кашкавал, салами, суджуци и луканки и стекове цигари....

    Коментиран от #3

  • 3 Празно за пълно

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Е как ги е изненадала":

    ТОЧНО! - стара и мухлясала ПОСТАНОВКА!!! Сега калпаците в Сандански ще се юрнат да си правят застраховки и договори с охранителните фирми - рецептата е една и съща!

    Коментиран от #6

  • 4 сотаджия към горните

    7 0 Отговор
    Може, може... ама в Сандански всички се познават - шефчета охранителни фирми, собственици, сотаджии и пр. Все някой ще се похвали за гепените суджуци, и после става весело. Тия мурафети вървят в София, и то не за кашкавали, а за машинарии и инструменти. Всеки месец има думнат обект и "изчезнали" инструменти, СОТ патрула уж реагирал според договора, ама крадците бегали.
  • 5 ХОЛДИНГА

    1 0 Отговор
    Застраховайте при нас !!!!
  • 6 заинтересуван

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Празно за пълно":

    А, защо да се абонирате за СОТ, щом не могат да гарантират поне залавянето на крадците? Лично вече не вярвам ни на МВР, ни СОТ-ове. Откакто един служител в РПУто ми каза, че знаят кои са крадците в дома ми, но нищо не ще направят, не ща и да зная за ченгета и охранители. Само вълчи капани и средновековни капани спират крадците май.