15 Март, 2019 17:19 2 625 4

Хванаха биячите на счетоводителката от Кочериново

  • кочериново-
  • рила-
  • счетоводоителка

Двама маскирани нападнаха в дома ѝ в Рила главната счетоводителка на Хлебозавода в Кочериново

Служители на РУ Рила са установили и задържали извършителите на грабежа в дома на главната счетоводителка на Хлебозавода в Кочериново М. Ч. В хода на специализираните полицейски действия са открити и иззети част от отнетите златни накити, които били продадени в златарско ателие в Благоевград.

Двамата мъже, които извършиха грабежа на 11 март през нощта, са проникнали в къщата ѝ в Рила чрез демонтиране на стъкло на прозорец, били са маскирани и чрез удари и заплахи са отнели от собственичката 250 лв. и златни накити.

Единият е на 37 години и е от Рила, 24 години и е от с. Тополница. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Рила, работата по случая продължава под прякото ръководство на прокурор от РП Дупница.

Двама маскирани нападнаха в дома ѝ в Рила главната счетоводителка на Хлебозавода в Кочериново, задигнали са пари и златни накити.

Сцената като от криминален филм се разиграла в дома на 64-годишната жена в Рила в понеделник около 4 ч. призори. Жената, която спяла дълбоко по това време на денонощието, се събудила, когато усетила, че ръка ѝ запушва устата. Когато отворила очи, ужасена видяла мъж с качулка на главата, който ѝ казал, че ако крещи, ще я убие.

Тя разбрала, че в къщата ѝ има и друг човек, тъй като чула шум от отваряне и затваряне на чекмеджета. После видяла и другия мъж, който също бил маскиран с качулка на главата, така че тя да не може да разпознае нападателите. Заплашената жена дала на бандитите златно синджирче, златния пръстен, който бил на ръката ѝ, и 350 лв., които имала в наличност. След като взели плячката, крадците напуснали дома ѝ.

Въпреки шока от нападението тя успяла да набере тел. 112 и да съобщи за грабежа, извършен в дома ѝ. На място пристигнали криминалисти от РУП – Рила и извършили следствени действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1122

    14 0 Отговор
    Защо не ги показвате на снимки да ги видят хората ида се пазят от тях.
  • 2 666

    11 1 Отговор
    СЕГА ПОЛИЦАЙОТ ГОШЕ ИВАНОВ ОТ С СТОБ ДЕКА Е СЛЕДОВАТЕЛ У ПОЛИЦИЯТА У РИЛА КЕ ГИ ПУСНЕ НА СВОБОДА КАТО ПРЕДИ ТОВА МУ ДАДАТ ПАРЕ.ОН ПУСНА И МНОГО ДРУГИ АЙДУЦИ ДЕТО СА КРАДНАЛИ И СКРИ СИЧКО.КАТО ПОЩАДЖИИКАТА НА ФРОЛОШ ДЕТО КРАДАЛА ПЕНСИИТЕ НА ХОРАТА
  • 3 99 стинки

    9 1 Отговор
    Ся, последно 250 или 350лв......а тия шматароци ако не бяха бързали да продават златото нямаше да ги пипнат.
  • 4 Public Owner SkinHead 14 88

    3 1 Отговор
    Тъмносини?