Last news in Fakti

20 Април, 2012 20:21 3 325 1

Откраднаха 3000 кг мантинела от АМ „Тракия”

  • мвр-
  • кражба-
  • метал-
  • мантинела-
  • магистрала тракия

50 линейни метра мантинела, 40 стойки за предпазна ограда и 4 крайни парапета са откраднати от новостроящата се автомагистрала „Тракия”, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Бургас.

Наглата кражба на общо около 3000 кг. метал станала в отсечката край Карнобат и е осъществена от селскостопански надлез на км. 336 +005 м. от трасето. Стойността на задигнатия метал е около 4000 лв. без ДДС.

За кражбата е съобщено вчера в Районно управление «Полиция» - Карнобат.

Дължината на един елемент от стоманено предпазна ограда е 4.30 м. Установено е, че общото тегло на отнетите елементи от стоманено предпазната ограда и стойките е около 3 000 кг. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Карнобат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марков

    0 0 Отговор
    Ще преместят мантинелите на новата отсечка до Ямбол ,която строят ударно за лятото.То и без това е затворена от Карнобат до Бургас през зимата и не им трябват мантинели.