Last news in Fakti

21 Април, 2012 11:09 10 495 7

Клаха мъж в Благоевград

  • благоевград-
  • мъж-
  • ухо
Клаха мъж в Благоевград - 1
Снимка: БГНЕС

34-годишен мъж от Благоевград е настанен в отделението по хирургия на МБАЛ с почти отрязано ухо и дълбока рана на врата, предаде БГНЕС.

Инцидентът във "Вартоломеевата нощ" в Благоевград, както я нарекоха дежурните тази нощ медици от Спешно-приемно отделение на МБАЛ станал рано тази сутрин на ул. "Скаптопара".

Към 5.30 часа тази сутрин мъж подал сигнал за пострадал, който е с тежка кръвозагуба. Екип на ЦСМП заварил Ивайло Р. с почти отрязано ухо и дълбока прободна рана в областта на врата. По думите на пострадалия, той е клан със счупена чаша от свой приятел, който поканил в дома си, за да се черпят.

Полицията изяснява инцидента, при който Ивайло бил нападнат и почти заклан с чашата. За негово щастие ухото му не е отрязано докрай, но последващият разрез под него е минал на косъм от сънната артерия. Пострадалият е с тежка кръвозагуба и е с временна опасност за живота. Към 6.30 часа тази сутрин е настанен в отделението по хирургия на МБАЛ - Благоевград.

Трима младежи загинаха снощи при жестока катастрофа на Е-79 в Кресненското дефиле.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бубсана

    5 0 Отговор
    заповядаи у дома на госте дахапнем и пинем и после да ме коляш с чашата,хаи такова наздраве не митребе
  • 2 аааааааааа

    2 0 Отговор
    ей за това не пия ама грам
  • 3 Марков

    1 0 Отговор
    Ужас и животните не убиваме така вече а хуманно ,а тези явно са от друг вид.Да се приеме и закон за хуманно трепане на човек от човек до там са стигнали нещата.
  • 4 МаМуТа

    5 0 Отговор
    Аз за това като каним гости им сипвам у пласмасови чаши :)
  • 5 работник

    1 2 Отговор
    Преди време във варна на един мъж бяха отрязали пениса в парка,после полицаите дълго търсиха пениса му в храстите но неможаха да го открият,там имаше и бездомни кучета и сигурно са го изяли.
  • 6 ссссс

    1 0 Отговор
    Каквото да стане в тая България все е около Благоевград
  • 7 Просто Гост

    0 0 Отговор
    Или в Перник!