Last news in Fakti

11 Април, 2019 19:06 2 726 10

Невръстен шофьор избяга след гонка с полицията в Русе (ВИДЕО)

  • шофьор-
  • гонка-
  • русе-
  • полиция

Случаят е от вчера - около 2:00 часа

Невръстен шофьор избяга след гонка с полицията в Русе (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Млад невръстен шофьор на 14 години, очевидно още неправоспособен, успя да се измъкне след преследване с полицията. След това обаче бе установен и открит.

Случаят е от вчера - около 2:00 часа. На ул. "Тулча" в Русе, в района на кръстовището с ул. "Цветница", екип служители от Групата за охрана на обществения ред при Второ РУ са забелязали лек автомобил "Хонда Акорд" с разградска регистрация да се движи без включени светлини.

Униформените са подали светлинен и звуков сигнал към превозното средство, за да спре, но то е продължило движението си, ускорявайки скоростта си. Полицаите са последвали нарушителя, но след като навлязъл в уличките към площад "Свобода" се е изгубил и е успял да се укрие.

Полицаите са извършили обходи в района но колата не е засечена. Впоследствие, от направената справка с центъра за видеонаблюдение е станало ясно, че хондата е извършила няколко маневри, преминавайки през стълбите и сухия фонтан пред операта, а след това и през целия градски площад и се е загубила в улиците до съдебната палата.

Служителите на реда са предприели незабавни действия за издирване и установяване на нарушителя. С помощта на колегите си от град Кубрат е установен собственикът на автомобила, а след това и водача. Изяснено е, че колата е управлявал 14-годишен младеж, от гр. Кубрат, а лекият автомобил "Хонда" е собственост на майка му. Случаят е документиран от полицията, като е започната проверка в хода на образувана преписка с оглед изясняване на престъпление по чл. 325, ал. 3 от НК. Работата на полицията продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Невръстен шюфер ли

    14 2 Отговор
    И как е избягал от милициятя.
  • 2 1919

    30 2 Отговор
    Родната полиция ни пази. Супер е. Детето ги е направило за смях. Ами ако беше терорист или истински криминален престъпник? Пак ли ще го издирите след като го изтървете? А, това е защото са ви малки заплатите, тогава я постачкувайте малко, пийнете вода, пушете цигари, вицепримиера ШКЕМБЕ В. да ви донесе и банички. Нали отговаря за силовия сектор.
  • 3 БРЕЙЙЙЙ ТО ПО ОПАСЕН ЛИЙ ОТ

    12 1 Отговор
    БИЯЧИТЕ ОТ ГАБРОВСКИЯ МАГАЗИН. СЛЕДЕТЕ И ВИЖТЕ РАЗМЕРА НА НАКАЗАНИЯТА ИВ.
  • 4 Йозеф

    12 3 Отговор
    Браво на лапето, направило е милицията за смях.
  • 5 ванката

    4 0 Отговор
    незбравяйте че и тоя е цветен в курбрат и околията българи няма...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Муя

    3 0 Отговор
    Предишния път гониха кифлясало двуврато 307 има-няма 300км...
    Нашите милЮционери трябва да се изучават по всички полицейски академии в света. 'Ората на Мето-шофьора...
  • 8 gvdff

    6 1 Отговор
    Да предположим, че малкия има желание да кара автомобили, има бензин в кръвта. Как да преследва тези си желания, като стане съзстезател. Но в моторния спорт няма подкрепа и финансиране. Как тези бъдещи таланти да се развиват без да имат нужните средства?
  • 9 jorkaev

    1 1 Отговор
    Те на 14 вече са с две деца, та кола ли няма да кара .....
  • 10 Валери

    0 0 Отговор
    И по-зле ще става, това са само наченките на разпада. Основната вина е на хората разбира се те си избират властта, те си възпитават децата... и в двете неща повечето се провалят с гръм и трясък. Бъдете спокойни в природата има баланс, когато възпиташ лумпен ако не закона, ще го накаже Господ, ако си избереш крадец да те управлява то ти вече си се наказал.