Last news in Fakti

14 Април, 2019 11:03 12 417 30

Бургазлия помля патрулка с викове: Свине мръсни!

  • бургас-
  • полиция-
  • задържан-
  • мъж-
  • агресия

Мъжът е напсувал и наплюл полицаи от Първо РУП

Бургазлия помля патрулка с викове: Свине мръсни! - 1
Снимка: БГНЕС

Нагъл бургазлия, който напсува и наплю полицаи от Първо РУП, след това ритна патрулната Астра, се размина с условна присъда и последно предупреждение. Той бил спрян за проверка от патрулиращ екип, но се ядосал жестоко и започнал да обижда служителите на реда.

„Да ви е*а майката, мръсни полицаи! Свине мръсни, пенсионери!”, крещял като обезумял бургазлията, съобщава Флагман. След като излязъл от колата дори опитал да изрита единия униформен, но когато не успял, излял яда си върху служебната Астра.

Случаят се разиграва в градинката до "Старата поща" срещу Транспортна болница, където до скоро бе свърталище на цигани, проститутки и като цяло своеобразен център на престъпността в Бургас. Действието се развива на 1 август 2017 г., но чак сега наглият бургазлия е осъден.

Магистратите преценили, че той трябва да прекара 3 месеца зад решетките, но тъй като той признал вината си и има чисто съдебно минало това наказание се отлага за срок от 3 години.

На практика това е последното предупреждение за бургазлията, което би трябвало да го мотивира да не се отнася по подобен непристоен начин със служителите на реда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    116 8 Отговор
    Помлял патрулката???? Ама ейййй,овцо! Помлял или ритнал?

    Коментиран от #6

  • 2 Морук

    83 11 Отговор
    Егати правосъдието ,нали уж щеше да има глоби за такова нещо от порядъка нА 2000лв и обществено полезен труд ,пак ганьовско правосъдие ,и цирка продължава
  • 3 бай Тошо

    111 15 Отговор
    Едно време такива ги прибираха за една нощ в милицията и на сутринта излизаха по-кротки и от агне. Държеше им дълго спомена за тази нощ!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бай Илия

    62 28 Отговор
    Да ви кажа честно, и на мен вече ми идва да хвана автомата и да отстрелвам катаджии, оляха се свинете долни!!!
  • 6 Хайл

    37 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Карай сега,драматизма е важен...ако пише че е ритнал патрулката нямаше да четеш 😉
  • 7 кучето шаро

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "MНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО":

    Помлял е психически с отломки на сексуален тормоз и бегли спомени за майка и ...
  • 8 Гадината

    21 5 Отговор
    Тоя е бил някой последовател на че гевара.явно смърфовете са го издразнили нещо
  • 9 Мръсния Хари

    42 18 Отговор
    Защо този жестоко ядосан бургазлия не опита подобно нещо срещу полицаи в САЩ, там въобще никои няма да го бави, два в торса и един контролен в главата, а тук горките полицаи за подобно нещо даже и в затвора ще влязат, така е с еврогейската толерантност, може само да мечтаем за Америка и мръсния Хари.

    Коментиран от #11

  • 10 Бат Мишо

    42 8 Отговор
    щото в сащ полицаите си вършат работата и не паазят кюнците а белите....а на наще бая им се събра....дан ни писне на народа хептен щото ритането на кола ще им е най малкия проблем .....дан ги изкарам на орбита кът Ю Гагарин където патрулката ще им служи за космически кораб ТЮМБЕЛИ БАНДИТИЗИРАНИ кой знае колко са го тормозили човека или рекетирали да стигне дотам....що по мое време никой не риташе УАЗ ката - щото СИ ВЪРШЕХМЕ РАБОТАТА
  • 11 Boxer

    36 6 Отговор

    До коментар #9 от "Мръсния Хари":

    В щатите са в другата крайност. Докато тука е толерастия до безобразие, там пък стрелят без грам да се замислят. На тебе хубаво ли ще ти е ако ти пуснат няколко куршума , докато си вадиш документите за проверка, просто защото полицайчето сутринта си е разляло кафето върху поничките? На нас ни трябват трудови лагери, лесно да се влиза и трудно да се излиза!

    Коментиран от #14

  • 12 И тоя

    10 2 Отговор
    Може да е искал да блесне като оня дебил -И почвам да бегам...
  • 13 Бат Мишо

    9 5 Отговор
    1 противотанкова и1 джи ес ем и директно на орбита космонафти ем без полетна подготовка и скафандри и космически кораб - после да пишат мемоари ,, как ходих в космоса с Астра,,
  • 14 Инспектор Калахан

    20 7 Отговор

    До коментар #11 от "Boxer":

    В САЩ, при пътна проверка си държиш ръцете на волана иначе наистина те чака 9 грама олово, и това в САЩ го знае всяко хлапе, а иначе като тръгнеш срещу тях с нож в ръка като племенника на Гала освен куршум не те чака нищо друго, в България и да ги риташ и псуваш явно могат само да те помолят да се държиш възпитано, с носталгия само мога да си спомня думите на моя чичо които беше милиционер по времето на социализма който казваше за такива хубавци, че "луната ги изпиваше на такива индивиди в килите на районното, и на сутринта излизаха на памук.

    Коментиран от #17, #24

  • 15 боко

    13 6 Отговор
    така е защото не работят институциите този трябва да работи на остров Белене,но как като прокурорите са до 11ч.на лай...
  • 16 червени боклуци

    12 12 Отговор
    Такива в САЩ ги гърмят на място и никой не ги съди.
  • 17 Boxer

    19 10 Отговор

    До коментар #14 от "Инспектор Калахан":

    Случай1: дете си играе с детска играчка пистолет на една беседка, патрулката идва на скорост, бие спирачки на 5 метра от него и го застрелва след 1 секунда (има видео); Случай2: В детски магазин, татко избира играчка за детето си , пластмасов автомат - фатална грешка - наблизо имало блюстител на реда; Случай3: полицай застрелва мъж, когато си вади документите за проверка - помислил че му вади оръжие. Това е ежедневие при тях. Стотици са застреляните инвалиди, защото не се били подчинили, а пък те били глухи, ама пък полицаите откъде да знаят? На тебе кой случай ти допада? Докато ние сме в едната крайност, сащ са в другата. Така, че не ми ги давайте за пример!

    Коментиран от #19

  • 18 Еничари

    3 2 Отговор
    Е забравил също да им каже че са щот куките не знаят
  • 19 Да да

    4 10 Отговор

    До коментар #17 от "Boxer":

    Случай 25 - удар с мокър парцал по главата на Boxer! В резултат комоцио и душевна травма! Това за ден, за година или за последните 100 год. е? Дай инфо, видеото, линк към новините. Този дето си е вадил документите, как точно ги е извадил?

    Коментиран от #21

  • 20 Пешо

    6 2 Отговор
    Не знаех, че има присъда "последно предупреждение". Или идиота или някой от обкръжението му са фактори, или си е купил съдия и прокурор.
  • 21 Boxer

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "Да да":

    Знаеш ли коя е една от най-характерните черти на Ганю? Най-мрази някой да се опита да му отвори очите за нещо. Как така ще му налива акъл, някой си?! Еле, пък ако му спука някое от розовите балончета! А, относно източниците ми на информация - американското BBC и MSNBC.
    Ето и линка : https://www.youtube.com/watch?v=aT7F-XrYlOQ . Изгледай го до края, за да разбереш за пълният "професионализъм" на полицая.
  • 22 Мемфис

    6 0 Отговор
    Милиционерите лъжат,това е видно и за слепият!
    Човек не би реагирал така за нищо.
  • 23 Токо

    9 1 Отговор
    Палячовци! Сами се докараха до тук. И на мен ми идва да наплювам някой тъпанар с фуражка който се разхожда като паун , с палката насред пътя !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 321

    3 0 Отговор
    Браво! Така се прави!
  • 26 Аспарагус Каунти

    1 1 Отговор
    Гледам случайни постове и не вярвам на ушите си! Какви трудови лагери, какви Лубянки, американски шерифи с понички, какво Белене...в 'Мериката съм чувал не си ли извършил престъпление може да се гавриш с полицая както искаш - да го закачаш, маймунджилъци, псуваш, занасяш. Лубянка вече не е КГБ. В Рашата всичко е капитализъм, по-див и от щатския. Колко подобни случай ги пишат - после ченгето съди тоз, който го е повредил или си търсят материалните щети по кола и др. Много добре знаете, че имаш ли чисто минало е бонус. Тоест може и термоядрен взрив да направиш и да ти смекчат вината. Милиционариос са хора като другите, докато са на смяна имат особен статут, но не са с безгранична власт.
  • 27 Bg citizen

    1 1 Отговор
    Антония Симеонова, личи си че сте нова - статията е леееко почнала да се вмирисва - неща от 2017-а, хааахаха.
    Хайде от утре с още по-нови, някъде от 2000-а година.
  • 28 Преброяване на бесните язовци

    2 1 Отговор
    Представям си как в САЩ некъф льольо ще тръгне да рита полицай или патрулка... 😂
  • 29 BG citizen

    1 1 Отговор
    Дамските превръзки, които слагат минуси да си траят че да не ги използват по предназначеие!!!!
  • 30 тигровамас

    1 0 Отговор
    2 години съдебни саги, за това всеки турски или индийски режисьор и сценарист ще завиди... Този трябва по бърата процедура да го осъдят за хулигански прояви, 200 часа обществено полезен труд 8000 лева глоба и 2 години условно. Да си помисли дали ще вдигне ръка срещу бюстители на обществения ред....