Last news in Fakti

21 Април, 2019 11:41 12 559 8

Братът на Рачков с обвинение за наркоразпространение

  • петър рачков-
  • наркотици-
  • наркоразпространение

Петър Рачков е получил обвинение за притежание на метамфетамин с цел разпространение

Братът на Рачков с обвинение за наркоразпространение - 1

Братът на обичания български актьор Димитър Рачков – Петър, продължава да има сериозни проблеми с правосъдието. Той е пред угрозата да получи ефективна присъда за наркоразпространение и да се озове зад решетките.

Преди броени дни Петър Рачков е получил обвинение за притежание на метамфетамин с цел разпространение, научи "Флагман". Дрогата беше открита при претърсване в дома му преди година.

Направената експертиза е установила, че намерените 4 плика в апартамента на Рачков съдържат около 4 гр синтетична дрога. Добрата новина за бургазлията е, че прахообразното вещество, открито в буркан при обиска, наистина се е оказало хранителна добавка. Към случая обаче се прибавя малко над 1 гр, за който има данни, че Петър е продал на „клиент“.

Ако бъде признат за виновен по това обвинение, братът на Димитър Рачков може да получи от 2 го 8 години затвор.

Петър Рачков е с множество криминални прояви, но до момента успява да се изплъзне от родното правосъдие. Най-фрапиращият случай е от март 2017 г., когато Петър първо бе сгащен заедно с още двама бургазлии при в кола, натъпкана със синтетична дрога и пособия за производството ѝ.

При последвалия обиск в помпена станция в с. Черни връх, където официално работи Рачков, пък беше открита цяла нарколаборатория. Разследващите обаче не успяха да докажат, че наркотиците са на бургазлията и той дори не получи обвинение по случая.

Рачков е хващан три пъти да шофира без книжка, но досега винаги се разминава само с глоби и съответно с чисто досие.

Най-сериозната присъда на Петър е за пласиране на фалшиви долари. Случаят е от началото на 2014 г. и изпитателният срок по него вече е изтекъл, така че въпреки множеството си провинения, в момента Петър Рачков се води неосъждан, защото е реабилитиран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спокойно

    14 5 Отговор
    Гешев ще го прати на топло.Вижте само как ги е подкарал...
  • 2 Бастун

    18 1 Отговор
    Този си е за пандиза Играе соло и не се отчита.
  • 3 ффффф

    15 2 Отговор
    Златен скункс!!!
  • 4 Мария

    16 2 Отговор
    НЕЩАТА ТЪРПЯТ РАЗВИТИЕ.И ЧАК ПЪК ЛЮБИМ,МЕН МЕ ДРАЗНИ.
  • 5 Реабилитиран затворник или арестант

    3 1 Отговор
    Според размера на присъдата се определя и срока на реабилитацията !!!
    Ако имате една година условно с три години изпитателен срок след изтичането му се счита че сте се поправил и в свидетелството за съдимост пише че сте неосъждан.
    След като господина е реабилитиран от къде знаете за какво е осъждан !???!
  • 6 Диан

    7 0 Отговор
    Плодовете на " демокрацията"
  • 7 Диан

    1 0 Отговор
    Плодовете на " демокрацията"
  • 8 Буба биба

    3 0 Отговор
    Интересно защо чакаха до сега