Last news in Fakti

24 Април, 2019 14:20 2 253 14

Бременна 18-годишна се оказа серийна обирджийка (ВИДЕО)

  • бременна-
  • обирджийка

Крадлата първоначално е била задържана, но по-късно е освободена от полицията

Бременна 18-годишна се оказа серийна обирджийка (ВИДЕО) - 1
Кадър: Нова тв

Нагла кражба от лекарски кабинет възмути жителите на Казанлък. След изчезването на пари и документи от здравното заведение станало ясно, че кражбата е извършена от 18-годишно момиче, бременно в 7-ия месец. Оказало се, че това не е първото ѝ престъпление, съобщи Нова ТВ.

За кражбите става ясно от охранителните камери в Спешния лекарски кабинет в Казанлък. На записа се вижда как крадлата се промъкнала в суматохата около тежък случай с пациент и отмъкнала портмонето на дежурния лекар с 350 лв. В него имало и документи.

"Дамата, най-вероятно е влизала и е търсила медицинска помощ. Преди това е огледала хубаво ситуацията в кабинета и много сръчно е знаела къде да отвори и какво да търси", каза д-р Гергана Гечева.

Кражбата станала на 20 април. Спешният кабинет няма охрана, само паник бутон.

18-годишната крадла първоначално е била задържана, но по-късно е освободена от полицията, тъй като е бременна в 7-ия месец. Впоследствие се оказва, че само за 15 дни, от февруари насам, момичето е извършило кражби на суми на обща стойност 4576 лева. Освен портмонета от офиси, тя е отмъкнала пари и от кутия за събиране на средства за болен.

В сряда предстои да ѝ бъде внесена мярка за неотклонение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Koko

    5 10 Отговор
    Niakoi i ot lekarite da krade evala
  • 4 1122

    17 0 Отговор
    Псразити.
  • 5 gvdff

    1 9 Отговор
    То като видиш какво е отношението към парите- прибрани в дървено чекмедженце, което се отваря свободно. ОК, виновна е, ама глупостта на едните, че са зарязали така парите си, се наказва с действията на други.
  • 6 АМИ

    3 1 Отговор
    ТЯ ТАЯ ГОТОВА ЗА СВЕТОВНО, А СВЕТОВНОТО У КАЗАНЛЪК--КАКЪВ ПОТЕНЦИАЛ ИМА ТАМ!
  • 7 Вива

    12 0 Отговор
    „ДАМА”??? Хайде холан!!!

    Коментиран от #8

  • 8 Пропуснато

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Вива":

    Ами ако е и "баронеса"? Като се има предвид на тия, чиито етнос гузно е премълчан в статията, какви са им "барон"ите?
  • 9 циган

    8 0 Отговор
    Крадне понеже само това може
  • 10 чиче

    9 0 Отговор
    Циганизацията води това.Това е интеграция по нашенски за милиарди евро взети след 89 година
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Националист

    7 0 Отговор
    Да повтарям ли пак, че подхода към циганите трябва да бъде само един. Планирана раждаемост! Спирали или връзване на тръбите на всички циганки. може и 100 лв. помощ с процедурата, това е единственото хуманно решение за обществото!
    Не си мислете, че вие или вашите деца ще избегнете циганския проблем и че никога няма да ви засегнат циганите! Може да си изпатите много сурово ако го пренебрегнете.

    Тая крадла какво дете ще роди и отгледа? 80%-99% детето й ще бъде или крадла или крадец, обирджия, бияч, рецидивист .... .
  • 13 Националист

    5 0 Отговор
    Радвайте се на свободата на словото сега, защото ако/когато циганите станат 20-30% от населението на България, няма да можете да изразявате мисълта си ако тя им накърнява чувствата. Ще ви нападат и съдят за "расизъм". Вижте ги негрите на запад, особено в УСА и ще ви стане ясно.
  • 14 чучур отпредЕ

    3 0 Отговор
    това не е жена а цигански боклук.спрете им помощите и детските