11 Май, 2019 13:10 15 854 20

Милена била застреляна с вързани ръце

  • милена шишкова-
  • убийство

Никой не е виждал Стоян, съседи твърдят, че взел въже да се обеси

Милена била застреляна с вързани ръце - 1

Собственичката на погребална агенция Милена Шишкова от Костенец е била с вързани ръце, когато е застреляна, научи TrafficNews. 38-годишната жена е убита от упор с два куршума от пистолет близо до къщата, в която живеела след като се разделила със заподозряния за убийството Стоян Георгиев Зайков. Според криминалистите това означава, че лежалият в затвора за кражби 43-годишен мъж е планирал екзекуцията, а не е я извършил в състояние на афект.

Милена е добре позната в Костенец, защото е въртяла и фризьорски салон, който е рекламирала във „Фейсбук“.

Нейната сестра ѝ е посветила трогателен пост в социалната мрежа. "Скъпа сестричке, лек път миличка, почивай в мир. Знам, че сега си при татко и ни гледате заедно как страдаме. Миленче много ни боли миличка не мога да повярвам, че вече те няма", е написала Славяна Шишкова.

Издирваният за убийството Стоян не е открит в дома, където живеел заедно с дядо си след раздялата с Милена. Целият квартал е отцепен от полицаи, които проверяват всички възможни места, където може да се е укрил бившият затворник. Повечето жители на квартала описват Зайков като брутален апаш, от когото е пропищял целият град.

Съседите му пък твърдят, че не е такъв злодей, но рано е тръгнал по кривия път. "Сигурно ще го намерят обесен, защото когато го видях за последно взе въже", разказа жена, която живее близо до дома на Стоян. Той е обявен за общодържавно издирване от МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    50 9 Отговор
    Този изрод дето го е сторил е за незабавна екзекуция.Моля ако някой го види незабавно да го пречука,а аз ще свидетелствам че е било при самозащита.
  • 2 реалист 2

    75 6 Отговор
    ...живяла с апаш, бивш затворник, от който е пропищял целият град. Убил я. Това не е новина! Новина щеше да е, ако я беше застрелял счетоводител, учител, магистрат, художник, библиотекар.

    Коментиран от #19

  • 3 стоян георгиев

    11 25 Отговор
    поредната убита жена при домашно насилие.тази година ще си подобрим рекорда от 20 загинали жени за година.жалка картинка!

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Стоян

    62 3 Отговор
    Жените си падат по боклуци и престъпници
  • 6 прометей

    30 9 Отговор
    Кофтиииии,но вчера в друг сайт споменаха че мокрела котето другаде,трябва да си го е очаквала!

    Коментиран от #20

  • 7 DGI

    27 2 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Какъв рекорд ще "подобряваме" бе шушляк, това да не ти е спорт? Де-й-ба и капутите ви изпед-ерастени, правите се на много загрижени онлайн, на улицата като видите жена нуждаеща се от помощ се насирате до ушите

    Коментиран от #14

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мужик

    5 17 Отговор

    До коментар #8 от "ПЕНКО":

    Дрън дрън ярината-не беше така. Аман от тъпа пропаганда.
    Престъпността беше огромна, но медиите, изцяло маша на компартията, не пишеха за това. Такива "вести' се пускаха ежедневно в секретни бюлетини за определени товарищчи.

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 uflat

    15 0 Отговор
    Въжето може да е на ръцете и , а не на врата му. Само да не излезе ,че оръжието му е законно и използвано на други места.
  • 12 Патриот

    30 2 Отговор

    До коментар #9 от "Мужик":

    Престъпността беше толкова голяма, че можеше да отидеш на море без да си заключиш вратата на апартамента и пак няма да те е страх за имуществото вътре, а сега цялото семейство сте вътре и пак няма гаранция, че някой гладен ром няма да ви изколи с тъпа брадва за 30лв. Тогава циганите работиха, не се множат като плъхове за да получат помощи и всички уважаваха тогавашната полиция.
    И най-важното хората бяха хора.
  • 13 не я жали

    5 5 Отговор
    щом отива на затворник така ще бъде, защо тя не е хванала свестен
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 гост

    3 0 Отговор
    Как е била с тоя пипон ?
  • 16 Атлантически клуб България

    0 6 Отговор
    Е видяхте ли какво се става.Ако бяхме подписали Истамбулската конвенция,този мръсник като я прочете,това нямаше да се случи.

    Коментиран от #18

  • 17 гл шеф тайно разу

    0 0 Отговор
    до. българия. от гл. шеф на тайно разузнаване. имена не происнасяме засега. нашият румен йорданов. гр. кюстендил. полицията в гр. кюстендил. нашият румен кото го взимат в ареста щели дамо прекъснат грамначният стълб. или даго бият даму вадят раката.. др. гавротий даго обесът и да кажат че румен сам сее убил. ние ги знаеме коисате пред екранитеса. никой от нас неможе да исбяга. сами щеси дойдат. румен на тези фатки сме муги показали ние . и от нас преди време сасе научили др. хора.. теси знаят коисате... ние сиги знаеме от едно време. предупредени бъдете с нашият румен несе закачайте. ще стане мътна и кървава.. и в софия румен като отиде щели са даго съдят. румен нищо нее краднал. товаса ваши простотий. на всички заговор румен даго морите психически. но румен го сменяме с нас който посегне на румен посяга на нас... гл. шеф. разузнаването.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.