Last news in Fakti

28 Май, 2019 10:10 3 059 2

Съдят сводник от Сандански в Холандия

  • сводник-
  • сандански-
  • проституция

Джайката заминава за Амстердам, където ще започне дело срещу него

Съдят сводник от Сандански в Холандия - 1

Л. Д. - сводник от Сандански, по-известен с прякора Джайката, ще бъде съден за трафик на хора и склоняване към проституция в Холандия. Той заминава за Амстердам, където срещу него ще започне дело, предаде регионалното издание "Струма", позовавайки се на Окръжния съд в Благоевград.

Съдията допусна изпълнение на Европейската заповед за арест на Джайката, след като се запозна с документацията по казуса и установи, че от холандска страна дават исканите от България гаранции. Каквото и решение да вземе холандският съд, изпълнението и изтърпяването на наказанието ще бъде приложено в България.

Джайката беше заловен в края на април в Сандански с Европейска заповед за задържане след множество жалби срещу него от страна на момичета, които твърдят, че той ги е принуждавал да проституират. Джайката е известен в родния Сандански като най-стария сводник в града.

Решил да "развива бизнеса" с платена любов и зад граница, той принуждавал момичета да заработват в Амстердам като проститутки и да му отчитат по минимум 1000 евро на ден. Към него има и повдигнато обвинение за пране на пари - парите, които момичетата изкарвали, а той превеждал по сметки в България


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГОСТ

    4 0 Отговор
    ТОЯ ЗАСЛУЖАВА КУРШУМ......