28 Май, 2019 14:28 3 404 5

Запалиха колите на кмет

  • кмет-
  • коли-
  • зърнево

Полицията е започнала разследване

Запалиха колите на кмет - 1
Снимката е илюстративна

Два автомобила са били запалени тази нощ в село Зърнево, община Тервел. Колите са собственост на кмета на населеното място Гюлай Неджип Бекир.

Полицията е започнала разследване, подозренията са, че палежите са извършени по политически причини, информира БНР.

„Около 3.00 часа тази сутрин пожар е пламнал и е изпепелил два автомобила в с. Зърнево. Огънят е потушен, към момента следствена група изяснява причините за възникване на пожара“, съобщи директорът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Добрич комисар Дарин Димитров. По думите му, се работи по всички възможни версии, като не е изключена и умисъл.

Кметът на с. Зърнево Гюлай Бекир потвърди пред „Хоризонт“, че изгорелите коли са на семейството ѝ. В момента тя и нейният съпруг са в полицията, за да дадат показания. Според нея палежите са по политически причини.

За случая е информирана и прокуратурата в Добрич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    6 2 Отговор
    Амчи то Опел Вектра 1993г., бе. Сериозна загуба.

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Гошко-шофьорчето

    10 1 Отговор
    Може и 88-ма да е. Дали не продава огледалата?
  • 3 гост

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Ти пък, Факти не ползват истински снимки, а само илюстративни. В другите страни дори малките аграрни вестници имат реални снимки на случките и събитията, но у нас стандарта е друг.
  • 4 Анонимен

    2 0 Отговор
    Ами госпожата като е изневерила на дпс, които са и отворили очите като кмет, и е преминала към герб какво може да очаква.
  • 5 318tds

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Това е ауди а4 б5