Last news in Fakti

29 Май, 2019 08:52 1 984 8

Мъж с 8 присъди в луда гонка с полицията

  • гонка-
  • полиция-
  • сливен

При преследването е имало опасност за живота на случайни минувачи

Мъж с 8 присъди в луда гонка с полицията - 1

30-годишен мъж с осем присъди за шофиране в пияно състояние и без книжка се опита да избяга от полицейска проверка. Инцидентът е станал в Сливен, съобщи bTV.

Мъжът бил засечен, докато минавал пред полицейското управление в Сливен. Патрулът се опитал да го спре и започнало преследване, на финала е задържан. Беглецът е с множество присъди и току-що излязъл от затвора. Арестуван е за 24 часа и след това е освободен. По случая е образувано бързо производство.

По информация на полицай от Сливен при гонката имало опасност за живота на случайни минувачи, тъй като инцидентът бил в 10 часа на работен ден. "Водачът изключително безразсъдно шофираше, след като го последвахме из уличките из квартал "Комлука" не спря, даже имаше няколко случая, в които се качваше през бордюрите и го заловихме", заяви служителят на реда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    24 0 Отговор
    Сигурен съм ,че е от "Чистите римляни" този :)
  • 2 Митко

    18 1 Отговор
    А защо подяволите е освободен? Явно от тоя нищо не става.
  • 3 Ynd

    12 1 Отговор
    Защо го освобождават?
  • 4 Иванчо

    15 0 Отговор
    8 присъди явно са малко, за да се пъхне такъв рецидивист за дълго в затвора.... Явно докато не убие някой, няма да влезе в затвора. То дори не е сигурно, че и ако убие някой, ще влезе.... Докато двамата дебелаци кадруват във ВСС и използват прокуратурата за лични цели, така ще е.....
  • 5 Анонимен

    14 0 Отговор
    В щатите можеше да бъде вече в моргата.
  • 6 Ивайло

    7 0 Отговор
    С 8 присъди за шофиране в пияно състояние (рецидив) и ... без книжка??? Тоя за това трябва да е в затвора доживот бе, как рецидивист и с условни, на свобода??? Е нема да се оправи тая държава!!!
  • 7 Издирван от МВР за обиди над Премиера

    0 3 Отговор
    И какво като е с 8 присъди? И аз съм пуснат за национално издирване от 2 месеца, но никой не го прави на въпрос. Защото знам как да бъда по-нисък от тревата и по-тих от водата.
  • 8 Тодор Живков

    2 0 Отговор
    Такива утрепки навремето ги лекувах добре в санаториума Белене