Last news in Fakti

30 Май, 2019 12:37 6 507 6

ГДБОП удари Монтана, 7 арестувани

  • монтана-
  • килърите 2
ГДБОП удари Монтана, 7 арестувани - 1
Снимката е илюстративна

Един от най-известните бандити в България е бил арестуван тази сутрин в Монтана, при акция провеждана под ръководството на Специализираната прокуратура.

Мащабна операция на ГДБОП и жандармерията се провежда в областния град. Монтана е блокирана от полиция, пише Блиц.

Най-малко 7 души са арестувани. Сред тях е и известния бандит М. А., който бе обвиняем по "Килърите-2". Името на ММА боеца е замесено и в групата на А. П., набирала моделки за секс.

А. е бандит, който след като дълго време помагал на А. П. и подчинения му, а междувременно се включил и в групата за мокри поръчки „Килърите 2“.

Покрай спорта М. А. се запознал с доверените хора от обкръжението на А. П. и му станал шофьор и бодигард. Преди 4 години колата на М. А. беше взривена до столичния комплекс "Макси", като основната версия за инцидента бе, че това е последно предупреждение от негови конкуренти в ъндърграунда.

Според първоначалната информация за акцията в Монтана новите престъпления, за които е задържан, са участие в група за изнудване на бизнесмени в региона и разпространение на наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    14 0 Отговор
    Направо кърти те със заглавията ,с какво ги е ударила само не разбрахме 😀
  • 2 А,де ...

    10 0 Отговор
    Удри!!! Днес Монтана, утре и останалите щати :-) Ще ни цакат те със скъпи фърчулети. :-)
  • 3 Давид

    12 1 Отговор
    Едно не ми е ясно . След като роднини и приятели на роднини от ДАНС контролират прането на пари от проститутките разнасящи дрога тук в България и Европа , чрез счетоводни къщи и счетоводители от разни фирми , които са ги записали като техни агенти , кой хващат ? Освен да създават фалшиви доноси за неопетнени хора и впоследствие да ги принуждават да вършат деяния по месторабота в държавни структури с цел източване на средства , което ги превръща в жертви за да лапа и прокуратура и следствие след това аз не знам Данс ( ДС ) друго да умее . След като кадрите и особено в Монтана нито могат да ебат , нито са умни . Те са сбирток от разни импотентни структури .
  • 4 Батман Боко

    7 0 Отговор
    Почвайте ги община по община,по азбучен ред,от А до Я,във всяка една има много за чистене.
    До наесен,искам да ми е чисто!
    НАРОДЕ????
  • 5 Непримирима

    11 1 Отговор
    Когато арестуват хората облечени в закона и рекетират бизнесмени и им съсипват бизнеса,тогава ще повярвам,че системата работи.
  • 6 Къде е полицията

    5 0 Отговор
    Монтана поне от 20 години е столица на рекета,проституцията ,иманярство и какво ли още не !