14 Май, 2012 16:33 1 212 1

Опасни хапчета за отслабване на Калотина

  • митници-
  • калотина
Опасни хапчета за отслабване на Калотина - 1
Калотина - Снимка: МВР

На „Входящо трасе” на митнически пункт Калотина митническите служители намериха кашони, съдържащи прозрачни капсули със светлобежово прахообразно вещество, от които са взети проби, съобщиха от агенция „Митници”.

Митничарите са проверявали стоката, превозвана от товарен автомобил, управляван от сръбски гражданин.

Стоката не е фигурирала в документите, които са представени пред митническите органи. В част от кашоните са открити и блистери със зелени желатинови капсули, на които също е направен химически анализ. Пробите и от двете вещества е показала, че всички капсули съдържат веществото Sibutramin. Веществото се използва за намаляване на телесното тегло, но единствено под лекарски надзор, тъй като в по големи количества крие опасност за здравето.

Веществото е иззето, а на нарушителите е съставен акт.     

По-късно, по време на щателна митническа проверка на автобус, пътуващ по редовна линия България – Испания, на 11 и 12 място по посока на движението върху седалките, митничарите забелязват захвърлено черно яке, което никой от пътниците не припознава за свое. От подплатата на дрехата служителите вадят 8 „усти за банкомат” с батерии и камери, както и шест броя кабели с изход и вход USB.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 aha

    0 0 Отговор
    e 6tom ne si go poznavat zna4i e ostanalo ot predniq kurs na avtobusa :D