Last news in Fakti

1 Юли, 2019 16:20 1 978 3

Оставиха в ареста шофьора, убил пешеходка в село Български извор

  • български извор-
  • пешеходка

Най-тежката мярка за неотклонение за 31-годишния Х. Д.

Оставиха в ареста шофьора, убил пешеходка в село Български извор - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Окръжният съд в Ловеч остави в ареста 31-годишния Х. Г. Д., обвинен за причиняване на смъртта на пешеходка в село Български извор, съобщиха от пресцентъра на съда. Той е обвинен, че на 27 юни при ПТП е причинил смъртта на 52-годишната жена.

Според съда от представените доказателства може да се направи обосновано предположение, че Х. Г. Д. е извършил престъплението, за което е обвинен. Тъй като е налице реална опасност той да се укрие, с оглед на това, че е напуснал местопроизшествието, след извършване на деянието, съдът прецени, че обвиняемият трябва да остане с най-тежката мярка за неотклонение.

Решението може да бъде обжалвано в 3-дневен срок пред Апелативен съд – Велико Търново.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    3 0 Отговор
    Преминаването и на пешеходци и на автомобилисти през село Български извор е опасно, първокласния път София - Варна минава през центъра на селото.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иве

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    Там имаш 50 и 30 на пътеките според тебе дали ги е спазвал шофьора.