Last news in Fakti

9 Юли, 2019 13:36 2 084 2

Полицията във Варна иззе фалшиви стоки за над 750 000 лева

  • варна-
  • менте-
  • фалшиви стоки-
  • златни пясъци

Срещу съдържателите на обектите, където са разпространени продуктите, са образувани досъдебни производства

Полицията във Варна иззе фалшиви стоки за над 750 000 лева - 1

Полицията във Варна е иззела фалшиви стоки за повече от 750 000 лева от търговски обекти в курорта "Златни пясъци" и в града, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Специализирана полицейска операция е за установяване и документиране на престъпления против интелектуалната собственост. При проверките в търговските обекти са установени различни стоки - обувки, чанти и аксесоари, на различни търговски марки без необходимата документация за изрично съгласие от страна на притежателя на съответните марки. Иззетите стоки са на обща стойност 762 500 лева.

Срещу съдържателите на обектите са образувани досъдебни производства. За случаите е уведомен прокурор от Районна прокуратура – Варна.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баш майстора

    1 6 Отговор
    Нема начин, фейк абсЕлютно ( както е казал един техен съгражданин ''баш майстор'')....ми те там ,варналий особенно ..ми те едни такива,честни ,почтени мошенници....ма не мое да бъде ,тва ''Версаче'',тва ''Гучи'' па и ''Кучи'' ..ааа, не така молим...Стани, Кириле и ги виж ''баш майсторите''...

    Коментиран от #2

  • 2 Пламен

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "баш майстора":

    Я кажи ти откъде си, бе, честния, моралния почтенния?! Дай да видим, кой е този твой град, дето кьорав измамник нямате. А и това, че Кирил Господинов е изиграл ролята, не значи, че всички във Варна са такива, човека беше актьор и гордост за Варна. И не се казва варналии а варненци, алитерат ограничен.