Last news in Fakti

1 Август, 2019 20:50 6 248 11

Жена убила мъж след пиянски запой в градинка в Димитровград

  • убийство-
  • мъж-
  • градинка-
  • димитровград

Мъжът е бил на 45 години, криминално проявен и в лошо здравословно състояние

Жена убила мъж след пиянски запой в градинка в Димитровград - 1

В РУ Димитровград в събота е получен сигнал за починало лице в градинката между блок № 9 на бул.Д.Благоев и ПМГ "Иван Вазов". След извършената аутопсия е установено, че по трупа има следи от насилие и смъртта е настъпила вследствие от кръвоизлив в мозъка, предаде Haskovo.net.

По случая има задържана жена, заподозряна за извършване на престъплението, която е настанена в психиатрична клиника. Престъплението с фатален край е било извършено след пиянски запой, в който жертвата и заподозряната са участвали в паркчето между блок №9 на бул.Д.Благоев и ПМГ "Иван Вазов", което от години е място, където се събират клошари и просяци.

По неофициална информация, загиналият мъж се е казвал Недялко и от около 3 години живеел в тази градинка в центъра на Димитровград. Мъжът е бил на 45 години, криминално проявен и в лошо здравословно състояние. Постоянно е бил под влиянието на алкохол, с който се е сдобивал от изкарани пари от просия. Мъжът се е придвижвал много трудно, краката му са били в много лошо състояние - целите в рани и покрити с насекоми, след изгаряне и неадекватно лечение, разказват очевидци.

Недялко е имал лична карта и постоянен адрес в димитровградското село Черногорово, но преди години под влиянието на алкохол е предизвикал пожар и е останал без дом. От тогава той започва да живее на открито в Димитровград. Първото място, на което се е заселил, е било до трафопост в кв. Толбухин, където след инцидент получава и нараняванията си по краката. След това започнал да обитава недостроената сграда межу паркчето до ПМГ и зеленчуковия пазар в центъра на града, до момента в който тя не бива оградена. От този момент човека е използвал градинката до нея. От социална служба Димитровград не веднъж са правили проверки и са се опитвали да приютят мъжа в институция, където да получи грижа и подслон, но той не е оказвал съдействие и е отказвал да бъде настанен или преместен където и да било.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 166

    27 4 Отговор
    ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН ИМАМЕ ЕДНО ЦИГАНСКИ УБИЙСТВО, 2-3 ИЗНАСИЛВАНИЯ ЗА СЕДМИЦА, 10-15 БИТИ ПЕНСИОНЕРА СЕДМИЧНО, НО В ЗАТЪНТЕНИТЕ СЕЛА /80% ОТ ТЕРИТОРИЯТА/ НЯМА ИНФОРМАЦИОННО ПОКРИТИЕ, ЦИГАНИТЕ ПО СЕЛАТА ВЕЧЕ СА 50 % И ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА СПЯТ ОТ УЖАС, А ВИЕ ПЛАЩАТЕ ДА СЕ РАЗВЪЖДАТ ОЩЕ, ОЩЕ И ОЩЕ "РОМЧЕТА"

    Коментиран от #3, #4

  • 2 ТЪЖНО

    16 2 Отговор
    Плащаме, ама по различен начин. Политиците плащтат, за да имат електорат(2кебапчета и 30 –50лв), та да си прокарват техните политики и да си гледат собствените интереси. Обикновените хора плащаме с данъците, нищетата и мизерните си доходи, както и със страха за утрешния ден(ако доживеем)
  • 3 Сенко

    25 8 Отговор

    До коментар #1 от "166":

    За твоя информация, понеже съм от Димитровград ти казвам, че и двамата са българи, знам ги.Но ти си страшно глупав за да проумееш, че всъщност и цигани и българи и всичко що ходи на та земя няма абсолютно никакво значение какъв си, стига да си човек.

    Коментиран от #11

  • 4 В случая тука имаме бели сигани

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "166":

    Ако не разбираш...
  • 5 Като е бил

    5 4 Отговор
    В лошо здравословно състояние добре че е довършен. За какво да живее за да се мъчи? Просто няма смисъл. И щом е криминално проявен значи един боклук по малко. Дано още боклуци намаляват.

    Коментиран от #6

  • 6 Накъде да намаляват повече?

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Като е бил":

    Под 5 милиона са
  • 7 Някои хора

    0 1 Отговор
    по странен начин си уплътняват свободното време.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Още една изстрадала душа си замина

    2 0 Отговор
    Още една изстрадала душа си замина, всеки път като минавах от там ми ставаше гадно. Страшна агресия има в хората, напиват се и вместо да се забавляват вършат ужасни неща
  • 10 Стаматя

    0 1 Отговор
    Еее разгеле, тоя боклук го няма вече!
  • 11 Павел

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сенко":

    Жената е циганка.. А тоя по добре че си замина