Last news in Fakti

3 Август, 2019 11:23 3 865 11

Със спецоперация хванаха двама наркодилъри във Варна

  • дрога-
  • варна

По двата случая са образувани досъдебни производства

Със спецоперация хванаха двама наркодилъри във Варна - 1

Със спецоперация хванаха двама наркодилъри във Варна. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

След извършена сделка, за срок до 24 часа, е задържан 26-годишния Й.И., добре познат на органите на реда и осъждан. В дома му са намерени и иззети 218 гр. екстази, 56 гр. амфетамин и 47 гр. марихуана, както и множество празни пакетчета.

На територията на Трето РУ на МВР във Варна е задържан 21-годишния С.С., неизвестен на МВР. В дома на мъжа в ж.к. "Победа" са намерени и иззети 110 гр. марихуана, 9 гр. кокаин, 3 гр. хашиш, мелничка и електронна везна.

По двата случая са образувани досъдебни производства. Работата по документиране и доказване на извършените престъпления продължава под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спец акция-стига бе

    16 3 Отговор
    Някой го е изпял а и той не си е плащал членския внос и акцията готова!
  • 2 ЛУД И ИЗТРЕЩЯЛ

    12 1 Отговор
    Някои набират активи, нали се сещате?
  • 3 Бат Мишо

    20 3 Отговор
    Че аз от моя блок познавам двама ....ако не живеех в варна щях да си помисля че полицията се е разработила нещо ...А пък да подгони ТИМ аджиите- ТЦТЦ САОКЪН ДАН ДАВА ГОСПОД че ще фърчат пагони ....скапани марионетки имитатори на служба за сигурност гонещи само койт не си плати
  • 4 Бат Мишо

    18 3 Отговор
    и сена ми на 10 г знае че сичката престъпна дейност в Варна се води от ТИМ вкл наркоразпространението рекета проституцията САААААМО МААЛОУМНИЦИТЕ С ФУРАЖКИ НЕ ЗНАЯТ ади ве ....арестували 2 сополиви гаменчета вижте ко става койт не си плаща на батковците ...И ТЯХ НЕ ГИ Е СРАМ ДА ТРОВЯТ ДЕЦАТА дет се клехме да защитаваме и служим пред Контров И ОНЕС НЕ ГИ Е СРАМ да носят пагони и да прибират кото им подхвърлите че и да искат по висока заплата за нищонеправенето .....Молете се 1 ден да не ми изпаднее малко власт кът додът рашките или да не ми стегне шапката и да си туря главата в торбата и да ва опрая аз кът импотентната гробаджийска държава не може ПУМЯРИ С ПУМЯРИ

    Коментиран от #5, #7, #10

  • 5 Да да

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "Бат Мишо":

    Давай Мишо, с теб сме. Утрепи ги тия ТИМ-аджии. Гръмни ги човече. Избий корумпираните полицаи. Или отиди да се лекуваш. Щото май те сърби главата и само си чешеш пръстите. От комунистическата партия сте силни да обещания и голи думи. На действия грам ви няма. Руснаците да дойдели! Изчакай и за марсианците.
  • 6 Цеци

    5 2 Отговор
    Ше продават те зад гърба на Тиквуций... Ама ха! Я акция, да си научат урока! Баце е нежен, ама бие като не му даваш, питайте Лилето.
  • 7 До бат Мишо

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бат Мишо":

    Днес Човещина и Морал няма . Всичко се свежда до ВЛАСТ И ПЕЧАЛБА . Днес Дявола вилнее у нас и на Запад . А за Дявола е нормално да прави секс с децата си. Борбата с Дявола е трудна , ужасна , болезнена , жестока и неизбежна , Щом секнат парите от ЕС , ще става тепърва все "по-весело." ТУЙ ЩО Е днес у нас ще бъде отново един мил спомен.
  • 8 Бабанката

    3 6 Отговор
    Варненец е диагноза, психиатрична, нелечима. Страшни боклуци сте всички от Варна до един и мъже и жени. Проходи ли у Варна - край, човек не става никога! Райски кът, превърнахте в кенеф. Всъщност ТИМ-аджийте са есенцията на Варненския манталитет - болен, далавераджийски, комплексиран.
  • 9 Патриот

    2 0 Отговор
    Уау!!!
    3 грама. Ако беше носил 5 кила никой нямаше да го барне.
  • 10 Пашов

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бат Мишо":

    С такива брътвежи че със сина ти сте си на един акъл...10 годишен ;)
  • 11 Прокурор

    1 0 Отговор
    Колеги магистрати кога да ги пуснем ,след като си платят или преди.