Last news in Fakti

31 Май, 2012 14:24 3 461 1

Разбиха работилница за скиминг устройства

  • работилница-
  • детайли-
  • манипулиране-
  • банкомати

Антимафиоти разкриха работилница за изработване на части и детайли, предназначени за манипулиране на банкомати. Собственикът на помещението – криминално проявен се укрива, съобщиха от МВР.

Вчера, след получена информация за работилница за части и детайли, предназначени за манипулиране на банкомати, служители на ГД „Борба с организираната престъпност“ проведоха операция. Помещението се ползвало от Е.Т./43 г./. В условията на неотложност са извършени действия по разследването и на адреса.

Антимафиотите открили множество гипсови и силиконови матрици /калъпи/ за отливане на различни пластмасови компоненти за автоматичните устройства, усти - различни по вид и цвят, лайстни с вградени микрокамери и батерии, пластики с магнитни ленти, четящо и записващо устройства за разчитане и записване на данни от и върху магнитни карти и различни електронни компоненти, предназначени за изработване на части и детайли за манипулиране на банкомати. Собственикът е криминално проявен – регистриран за грабеж. Продължава работата по задържането му. Образувано е досъдебно производство.
Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    0 0 Отговор
    Що бързате бе професионалстите? Заложете се , имайте малко търпение и после го хванете на място. Сега ходете го дирете.