Last news in Fakti

16 Август, 2019 08:20 1 865 11

Отец Иван: Нападателят влезе разярен, рипна връз мен

  • отец иван-
  • нови хан-
  • приют

Свещеникът защитил жена и детето ѝ от бившия ѝ приятел, който търсил саморазправа в приюта в Нови хан

Отец Иван: Нападателят влезе разярен, рипна връз мен - 1
Стопкадър: Канал 3

Отец Иван, който беше ранен, а негов помощник - наръган с нож, при нападение в приюта в Нови хан, отказа да бъде транспортиран в болница. Той е с прорезна рана на лявото ухо и на място главата му беше превързана от лекар. 35-годишният му служител, който е с прорезни рани в лявата част на гърба, беше приет в болница "Света Анна" в София.

Отец Иван обаче смята, че всичко с него е наред и няма нужда да влиза в болнично заведение. Пред журналисти той разказа какво се е случило. Докато стоял в двора на дома заедно с майка и дете, влязъл бащата и започнал да заплашва жената. Заедно с помощника си опитали да я защитят.

"Влиза един младеж разярен отвънка и тя като видя: "Олеле, детето ми!". Взе да пищи. Той ѝ се е обаждал по телефона и ѝ е казвал, че ще дойде и ще вземе детето и нея ще я заколи. И аз я завардих така, после рипна връз мен и така едно такова, не знаеш кой кого бие", каза свещеникът пред "Канал 3".

Потърпевшата пък сподели, че бившият ѝ приятел няколко пъти я е заплашвал и се е опитвал да я напада.

"Посягал е на мене, посягал е на детето. Няколко пъти му казах, че не искам да съм с него, но той ме заплаши, че ще ми вземе детето, ще направи да ме изгонят от тука нарочно, за да сме на улицата, за да го вземат малкия. Аз отказах с него да скитам и поради тази причина той полудя".

Самият нападател също бил в този дом, но е изгонен. Отец Иван разкри, че причината е, че са го хващали с наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерантен

    9 1 Отговор
    Моята голяма "ромска" лудница. "Отеца" как се е захванал с нея... бедна ми е фантазията.
  • 2 Отец Иван

    3 12 Отговор
    Драги миряни драги българи в този приют Аз съм събрал всички безпризорни надарени девойки вечер Вадим домашната ракия салатата и правим кабарета много доходоносен бизнес е това ващ любящ отец Иван

    Коментиран от #4

  • 3 среднощен

    9 0 Отговор
    Лично познавам отец Иван. Разговарял съм с него относно мотивацията му да започне нещо толкова благородно..! Първоначалният замисъл на тази благотворителност е изцяло хуманен и християнски..! По-късно обаче влизат "странични" интереси.. - и се стигна до тук..!?
  • 4 толерантен

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Отец Иван":

    Е, то всеки съди по себе си.
  • 5 ЗА ПО ДОБРА ОБЕКТИВНОСТ

    7 0 Отговор
    ВСЕКИ НОРМАЛЕНБИ СЕ ТРОГНАЛ , НО ЗАЩО С ТАКЪВ ЕНТУСИАЗЪМ ЖУРНАЛЯТА НЕ НАПРАВЯТ ЕДИН РЕПОРТАЖ В с ЯКИМОВО И ДА ЧУЯТ МНЕНИЕТО НА МЕСТНИТ ХОРА ЗА ПОПА...........МОЖЕ ДА НАУЧАТ И НЕЩО .....ДРУГО !!???!!!???

    Коментиран от #7

  • 6 А защо отеца

    1 7 Отговор
    Е с чалма?
  • 7 толерантен

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЗА ПО ДОБРА ОБЕКТИВНОСТ":

    Е, кажи нещо, де.
  • 8 Шмъркан

    5 0 Отговор
    Развъждаш бълхи и искаш да не те хапят,е няма как да стане.
  • 9 АмфетАмин

    2 1 Отговор
    Попа им еве жените
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хаха

    2 1 Отговор
    Попа прилича на някъв от ислямска държава