8 Юни, 2012 17:45 2 491 1

Разбиха стрийптиз барове, шестима в ареста

  • клубове сексуални услуги-
  • стрийптиз барове-
  • задържани-
  • антимафиоти

Сред задържаните е и бивш служител на МВР

В 06.00 часа тази сутрин антимафиоти разбиха над 15 клубове в София за сексуални услуги и 3 стриптийз бара, в които са проституирали над 70 момичета в това число и непълнолетни. Шестима са задържани, сред тях е и бивш служител на МВР.

Задържаните са обвинени в склоняване към проституция, трафик на жени с цел сексуална експлоатация за страни от Европейския съюз, пране на пари и данъчни престъпления. Групата е разследвана от 2010 г.

 В операцията са участвали служители на ГД „Борба с организираната престъпност”, Специализирания отряд за борба  с тероризма, следователи от НСлС. Действията се наблюдават от Софийска градска прокуратура.
Към момента е установено, че четирима от задържаните  са контролирали над 15 клубове в София за сексуални услуги и 3 стриптийз бара, в които са проституирали над 70 момичета в това число и непълнолетни. Членовете на групата са използвали физическа сила и принуда за склоняване на някои от момичетата към проституция.

Извършени са претърсвания на адресите им, в два от които са намерени незаконно притежавани боеприпаси, иззети са и два законно притежавани пистолета.
Двама от членовете на престъпната група са криминално проявени – единият е регистриран за притежание на наркотици, а другият - за кражба. Предприети са действия на територията на Варна по издирването на още един от участниците в структурата.
Очаква се прокуратурата да повдигне обвинения на задържаните за престъпление по чл. 321 от НК и налагане на мярка за неотклонение ”задържане  за срок от 72 часа”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ......

    0 0 Отговор
    Еййййй бравоооо, спасихте момичетата,само дето сега са безработни, вместо да гоните скапаните дилари на дрога вие се занимавате с нещо маловажно