Last news in Fakti

16 Юни, 2012 14:34 881 1

Телефонни измамници ужилиха баба с 1200 лв

  • телефонни измамници-
  • николаево-
  • баба

73-годишна жена от Николаево стана жертва на класическа телефонна измама с измислен смъртен случай, съобщават от полицията. Пенсионерката получила телефонно обаждане около 23.00 часа в четвъртък от мъж, представил се за прокурор. Мнимият обвинителен й наредил да даде сумата от 15 000 лв, за да бъде освободен синът й. Мъжът твърдял, че синът на пенсионерката е задържан, поради това че е блъснал с кола малко дете.

Сигналът е получен в 10.00 ч. вчера в Полицейски участък – Гурково към Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Възрастната дама заявила, че разполага само със сумата от 1 200 лв. Непознатият се „съгласил“ на офертата и казал, че парите трябва да се предадат на мъж, който ще дойде на домашния й адрес.

Около 03.00 ч. на вчера  жената предала парите на непознат мъж на видима възраст около 20 години, като сутринта установила, че е измамена и алармирала полицейските служители.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    oshte li im viarvate na tia cigani.