23 Октомври, 2019 10:10 2 563 23

Циганин плаши с брадва и бой учител, бил тормозел сина му

  • циганин-
  • заплахи-
  • учител-
  • кричим

Учителят бил на косъм да отнесе няколко юмрука, ако на помощ не му се бил притекъл охранителят

Циганин плаши с брадва и бой учител, бил тормозел сина му - 1

30-годишен ром заплаши учител от гимназията в Кричим да го пребие и съсече с брадва, съобщи TrafficNews. Инцидентът се разиграл в началото на месеца в школския двор. Агресивният мъж нахълтал заедно с цяла тайфа негови близки, а после започнал да обижда, псува и заплашва един от преподавателите.

По думите на свидетели, причината била лошо отношение на даскала към сина на ядосания мъж. Той твърдял, че учителят е набил детето, защото не се държало прилично в часа.

След като решил, че псувните не са достатъчни разбеснелият се ром дори заплашил смаяния учител, че "ей сега ще отиде да вземе брадвата и да го разсече" . Въпросната секира била в каруцата, с която тумбата пристигнала пред школото.

Учителят бил на косъм да отнесе няколко юмрука, ако на помощ не му се бил притекъл охранителят на учебното заведение. Гардът обаче бил изблъскан в гърдите. Целият екшън се разиграл пред смаяните погледи на родители и учители в двора на училището. През цялото време, недоволният баща сипел закани, че „учителят няма да си тръгне от училището”.

Спешно била повикана полиция, която арестувала 30-годишния мъж. Той прекарал 24 часа в районното на Стамболийски, а след това бил откаран в Районен съд, където смятал да се отърве само с акт за дребно хулиганство.

Магистратите обаче решиха друго спрямо рома, който изкара акъла на учителя на сина му. Според съда, случаят не може да се класифицира като дребно хулиганство. Налице са основания, казуса да се предаде на прокуратурата, за да се образува производство за по-тежко престъпление, а именно едро хулиганство, извършено по изключително циничен начин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостилничаря

    66 2 Отговор
    Куршум в мазната циганска глава и при червеите, това не се търпи вече!!!!!!!!!!!
  • 2 Баи ПЕТКО

    51 1 Отговор
    Да му вземат секирата и да я стоварат на неговата глава

    Коментиран от #22

  • 3 ЪРП

    50 3 Отговор
    "30-годишен ром заплаши учител" ......АЛОУУУ МАРИЙКЕЕЕ....КАКВИ РОМИ БЪЛНУВАШ, ТОЗИ ДА НЕ Е ЖИТЕЛ НА РИМ-ИТАЛИЯ??!?
    СПРЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ ДА СЕ САМОУНИЖАВАТЕ БЕ!!!!!......ТО БИВА ,БИВА САМОУНИЖЕНИЕ АМА ВАШЕТО НЕ ГО ЛОВИ СКАЛАТА!!!!!!
  • 4 мангал се пише

    34 1 Отговор
    трябва да се направи един изкуствен остров в наши води около черно море и всичките мангусти та да ги бутнат като австралийците едно време и да се оправят. С 2 милиарда бюджетен излишък таман за едно островче.
  • 5 ДДРОнег

    16 0 Отговор
    Факти, следете случая, ДА ВИДИМ ДАЛИ НАИСТИНА ЩЕ СТАНЕ ТАКА :

    "Мaгиcтрaтитe oбaчe рeшихa другo cпрямo рoмa, кoйтo изкaрa aкълa нa учитeля нa cинa му. Cпoрeд cъдa, cлучaят нe мoжe дa ce клacифицирa кaтo дрeбнo хулигaнcтвo. Нaлицe ca ocнoвaния, кaзуca дa ce прeдaдe нa прoкурaтурaтa, зa дa ce oбрaзувa прoизвoдcтвo зa пo-тeжкo прecтъплeниe, a имeннo eдрo хулигaнcтвo, извършeнo пo изключитeлнo циничeн нaчин."

    Коментиран от #11

  • 6 Behemoth

    26 0 Отговор
    Кара го да учи ,мръсника!
  • 7 Blesed

    27 0 Отговор
    Това не се ли води заплаха за убийство?!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Аз съм циганин.

    3 40 Отговор
    Никои няма право да бие нечие дете.
    На такива българи трябва да се сече главата.

    Коментиран от #14

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Аз съм циганин.

    2 25 Отговор

    До коментар #5 от "ДДРОнег":

    Трябва даго съдят учителя. А не бащата
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Муя

    13 0 Отговор
    То дИтетУ трябва да е хабитурентин, щом таткото е на 30....
  • 14 Трябва да се интегрирате

    23 0 Отговор

    До коментар #9 от "Аз съм циганин.":

    ако нещете ще се правят резервати! Учителят се опитва да направи от "нищото" нещо! На него му плащат за да го изучим! Ти сам знаеш че когато влезе жандармерията ставате възпитани граждани! Първо се научете да си плащате данъците, второ това подобие на човек, сигурно няма брак с нещото което е родило проблемния ученик! И трето получава се че случаен "нещо" се опитва да раздава правосъдие за "сина си" който му е син според мааалата, а не според държавата! А държавата не е мааалата! Сега би трябвало да влезе жандармерията в мааалата, да събори 5-6 съборетини, и после мааалата сама ще ремонтира 30-"баща" за своеволията! И мен ме е бил класния,(бивш боксьор" но и до днес го уважавам и му се прекланям за шамарите, всички бяхме "разюздани като вас", бащите ни са му казали "Твои са, прави ги каквото искаш, само да завършат"! И завършихме всички! Никой от нас не карде, и всеки от нас се реализира! Така че опитайте си мозъка! Когато останем по-малко, от кое кошче за боклук ще се прехранвате! 5-пъти виждам събратята ти да се бият за казана ми за боклук чий бил! Е до казана ще стигнете, ако не оставите учителите от животното да направят човек!
  • 15 Батман Боко

    11 0 Отговор
    Къде сбъркахме?
    Прадядото на 60 години,със средно специално.
    Дядото на 50-55години,със средно.УПК.
    Синът на 30-40,със средно.
    Внукът на 20-25 години,с основно.И три деца.
    Правнукът на 10 години,с начално.И с голям мерак да е германец.Да се задоми след 4,5 години и жена му на 13 да чака близнаци,руси със сини очи.
    Къде сбъркахме??? НАРОДЕ ????
  • 16 Анонимен

    8 1 Отговор
    Е и кво като го е шляпнал учителя..... По соца какви шамар и ни играеха само..... Имахме един учител така ни дърпане ушите, и нито един родител не го нападна,,,, ами у дома на ново.... И за това станахме хора...... Сега права . Кви права на деца,,,, щом го храня, обличам и гледам в нормално семейна среда. ще слуша,,,,,.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ВЕДНАГА В КОНЦЛАГЕР -БЕЗ "ЦИКЛОН -Б " !!!!!!!!!!!!!
  • 19 Табаков

    12 0 Отговор
    30-годишен ром НЕ Е РОМ,А Е ЦИГАНИН.РОМЪТ Е КУБИНСКО ВИСОКОАЛКОХОЛНО ПИТИЕ И НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ.
  • 20 Ventura

    6 0 Отговор
    А смаяните родители в двора на у-щето. , какво зяпат а не защитят учителя.Е това е разединението от 30 годишен преход у нас.
    Май Слави Трфонов ще излезе прав.
  • 21 Гост

    0 0 Отговор
    Бразилеца на сапун
  • 22 Гошо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Баи ПЕТКО":

    Много лесно бе бай Петко, предлагам да му я заврат в задника и дано да оцелее та да се мъчи за пример на останалите животни!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.