Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 16:16 1 660 2

Мъж е бил намушкан на „Кукленско шосе" в Пловдив

  • намушкан-
  • нож-
  • пловдив

Пострадалият е оставен под лекарско наблюдение

Мъж е бил намушкан на „Кукленско шосе" в Пловдив - 1
Снимка: shutterstock

Мъж е в болница след сбиване снощи в Пловдив. Екшънът се е разиграл минути преди 22 часа на бул. „Кукленско шосе“. 50-годишен участник в скарване бил прободен с остър предмет в корема.

Пострадалият е оставен под лекарско наблюдение. Като съпричастен в причинената му телесна повреда е задържан 51-годишен криминално проявен мъж. Уведомен е дежурен районен прокурор.

Образувано е досъдебно производство. Работата по цялостното изясняване на обстоятелствата и причините за възникване на скандала продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нищо ново

    8 0 Отговор
    Селфи, нож, газов пистолет, засичане на пътя–ежедневие!
  • 2 Иван

    2 0 Отговор
    Хора,на всеки му се случва да сбърка.Само този който не кара той не греши.Просто вдигнете ръка,извинете се и си продължавайте по пътя.Стига с тази агресия.Никога не знаете кой стои отсреща и в какво състояние е.