Last news in Fakti

11 Ноември, 2019 22:26 3 830 11

Съдят румънец, опитал да подкупи катаджии в Русенско

  • румънец-
  • кат-
  • пътна полиция-
  • подкуп

Шофьорът отказал да подпише съставен му акт, като вместо това сложил две банкноти с номинал от 20 евро и 10 евро в кочана с бланки

Съдят румънец, опитал да подкупи катаджии в Русенско - 1
Снимка: БГНЕС

Румънски шофьор ще бъде съден, тъй като опитал да подкупи полицейски екип в Русенско, съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

Униформените служители спрели за проверка водача на лек автомобил Volkswagen Passat с немски регистрационен номер на главния път Русе - Бяла, тъй като извършил нарушение - изпреварвал в забранен участък. Полицаите установили, че колата е управлявана от 35-годишен румънец. На чужденеца бил съставен акт. Той отказал да го подпише, като вместо това сложил две банкноти с номинал от 20 евро и 10 евро в кочана с бланки актове.

Случаят е документиран от полицията. Срещу 35-годишния мъж е образувано бързо производство за извършеното престъпление. Той бил задържан и в МВР за срок до 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Компира

    23 4 Отговор
    Малко е дал. Онова, което не може да се купи с пари, може да се купи с много пари. Пък било то милиционерска съвест. И сега нямаше да има ядове.
  • 2 Патил

    17 2 Отговор
    Преди години в този участък,бяха ме набедили за неправилно изпреварване,а не бях изпреварил никого.Пари не им дадох казах им да пишат.Ядосаха се.
  • 3 Русенец

    13 1 Отговор
    Не е знаел човека. Да беше дал 2 x 20 че да си ги разделят по равно :)

    Коментиран от #7

  • 4 vasik atanasova

    11 0 Отговор
    малко е дал
    трябвало е да им даде 200 евро
    сега пак ще ги даде че и дело ще има
  • 5 Хайл

    19 5 Отговор
    браво на полицаите,само така се действа срещу нагли румънци и "немски" турци-взимайте им книжките и им налагайте солени глоби-тези говеда така ще се оправят само
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай Шиле

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Русенец":

    Били са трима и не са знаели, как 50 се дели на три!

    Коментиран от #9

  • 8 Бай Шиле

    10 1 Отговор
    Лично преживяване! България - 2013 година! На права отсечка от 1,2- 1,5 км със 100% видимост за отсрещното движение! Изпреварвам ГАЗ- ка натоварена с дърва и готова да се разглоби или разпадне под собственият товар на отсечката с 50-60 км/ч! И след 1 км ме спират автопатрул от 5ма ! Акт за неправилно изпреварване- 100 лв! Нямах нищо против наказанието, но като разбрах за какво е и щях да падна! Оказа се че маркировката е - не прекъсната линия на 1,2 км в права отсечка като конец в полска местност! ВЪПРОСЪТ МИ Е КЪМ ВСИЧКИ ВОДАЧИ НА МПС! ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ПРЕДУМИШЛЕНО ЗАЛОЖЕНИ КАПАНИ ИМА В БГ? И ТОВА ДАЛИ Е СЛУЧАЙНО? ПЛАТИХ СИ АКТА ОТ 100 ЛВ И СИ ВЗЕХ ПОУКА! СЪЩАТА ИСТОРИЯ НА ПЪТЯ ВРАЦА - МОНТАНА РАЗКЛОНА ЗА СЕЛО СУМЕР! 300 МЕТРА ПРЕДИ НЕГО СТОИ ЗНАК КРАЙ НА ОГРАНИЧЕНИЯТА ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕ! И ДО САМИЯТ РАЗКЛОН ИЛИ БУКВАЛНО НА 50 МЕТРА ОТ НЕГО ОГРАНИЧЕНИЕ 60КМ/Ч! И ХОП В МРЕЖАТА НА РИБАРЯ! БЯХ С 70КЮ/Ч В 12:30 Ч ПРЕЗ НОЩА! 30 ЛВ ФИШ! А ИЗНЕНАДАТА ДОЙДЕ ПРИ ПЛАЩАНЕТО НА ГЛОБАТА НА ГИШЕТО НА СИ- БАНК В КАТ-МОНТАНА! 3,5 ЛВ ЗА ПРЕВОД! СИСТЕМАТА РАБОТИ ДОБРЕ!
  • 9 Никой

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Шиле":

    То не се дели поравно на три, ами по братски. 'Щото не е същото.
  • 10 КАТ

    1 0 Отговор
    Малкия подкуп е ободен и за двете страни.
  • 11 Браво

    1 0 Отговор
    Браво! Трябват актове и глоби и взимане на книжки на чужденците които тук карат като разпасани.