Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 17:00 5 763 5

Бивш борец взривил колата на адвокат Босев

  • красимир босев-
  • взрив-
  • адвокат

Престъплението направил срещу възнаграждение от 500 лева

Бивш борец взривил колата на адвокат Босев - 1
Кадър бТВ

Наемник е взривил автомобила на монтанския адвокат Красимир Босев, съобщава BulNews.

Той взел малка сума пари за престъплението, получил максимум 500 лева, за да изпепели колата на прависта, твърдят запознати от МВР дирекцията в областния град.

Бивш борец с прякор Баджика посегнал на автомобила на юриста в началото на октомври. Разбойникът е от монтанското село Смоляновци.

Подпалвачът е готов и за 5 лева да извърши престъпление, тъй като не може да си намери работа заради множеството си присъди. Преди време работел като охранител, но днес никой не смеел да го наеме.

Затова е избрал по криминален начин да си осигурява прехраната. Осъждан е 17 пъти - за грабежи, побои (включително над полицай), изнасилване.

Баджика бе заловен още в края на миналия месец, като е оставен за постоянно в ареста. Изготвените експертизи доказват, че именно той е авторът на бомбената атака. Криминалистите очакват апашът да разкрие кой му е възложил поръчката. Предполага се, че покушението е заради работата на правозащитника.

Гаражът на адвокат Красимир Босев бе взривен на 7 октомври, от което изгоря до основи автомобила му. От експлозията пострадаха още два гаража и един апартамент. Животът на 12 семейства в жилищната кооперация на адвоката беше застрашен.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миризлив пор

    36 1 Отговор
    мдаааа 17 пъти осъждан за грабежи и побои и на свобода?
  • 2 Обикновен човек

    29 3 Отговор
    Главният прокурор си го пази за мокри поръчки !!!!
  • 3 яяохох

    19 0 Отговор
    То на контрапротеста в защита на Гешев бяха се събрали точно такива престъпници като този с качулки,които се криеха от камерите и не можаха да обяснят за какво подкрепят тоя гербаджииски прокурор..срамота
  • 4 Алеко КАН

    13 0 Отговор
    Много ви се радвам като пишете критично срещу Гешев - главатар прокурора на мафията! То и аз така като вас ! Но да ви питам като правят протест в София срещу Гешев защо не ходите на него? Аз лично ходя , не , че изобщо не ме е страх , не , но много повече ме е страх за бъдещето на децата ми , и заради честта на името с което се самоопределям - българин - защото цял свят ни се смее и презира заради робското си поведение към ПОЛИТИЦИТЕ НИ МАФИОТИ!
    КОГАТО ИЗОЛИРАМЕ ОТ ОБЩЕСТВОТО СИ БАЙ-ГАНЬО - УБИЕЦА НА АЛЕКО - ТОГАВА ЩЕ ТРЪГНЕМ НАПРЕД КАТО ПРОСПЕРИРАЩ НАРОД!
  • 5 робин хут

    0 0 Отговор
    Абе адвокати ! Те са по големи престъпници от подпалвача. Нали те го вадят от ареста ! Та където и да го видиш един шамар и една клечка е добро решение !