Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 11:21 3 462 5

Кървава драма с млад мъж потресе поморийско село

  • самоубийство-
  • нож-
  • гълъбец

26-годишният Стефан Аспарухов живеел доскоро в Слънчев бряг, майка му е от Гълъбец

Кървава драма с млад мъж потресе поморийско село - 1
Снимка: shutterstock

Кървава драма завърши трагично в поморийското село Гълъбец. Фаталният край е за 26-годишен мъж, съобщава БургасИНФО, позовавайки се на местни жители.

Младият мъж се е намушкал смъртоносно в корема.

26-годишният Стефан Аспарухов живеел доскоро в Слънчев бряг, майка му е от Гълъбец. Живеел на семейни начала с 22-годишната Виолета. Именно тя станала свидетел на кървавата драма.

Стефан, който местните жители познават и под името Селим, се пробол с кухненския нож в корема в 5 часа сутринта в неделя, в жилището си на улица „Родопи”. Това станало, след като младият мъж изпил голямо количество алкохол. Той бил откаран в Центъра за спешна медицинска помощ в Поморие, а от там в УМБАЛ Бургас. За съжаление Стефан починал.

„Много хубаво момче е, работеше“, коментираха местни жители.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъжно и страшно

    19 0 Отговор
    Народът масово изтрещява и прави необясними на пръв поглед неща. Майка се самоубила и оставила децата си, този младеж се самонаранил фатално. Нещо става и не е за добро.
  • 2 Анти мангал.

    7 11 Отговор
    "Много хубаво момче е " както коментираха местните жители ? А сега е още по хубав един ма.гал по малко направо красавец....😂😂😂😂
  • 3 С краят на последният ман.ал

    4 7 Отговор
    Ще настъпи и краят на българия
  • 4 ГОСТ

    5 1 Отговор
    Вероятно любовно недоразумение,тя му е дала повод за ревност,той решил да я уплаши и се намушкал фатално.........??????
  • 5 бона сера

    0 1 Отговор
    Мазохист-садо ще да е бил тоа