3 Декември, 2019 08:21 2 506 22

Обезумял пациент размахва зареден боен пистолет в бургаския ДКЦ

  • пистолет-
  • дкц

На място веднага пристигнали полицаи

Обезумял пациент размахва зареден боен пистолет в бургаския ДКЦ - 1
Снимка: shutterstock

Обезумял пациент размаха зареден боен пистолет малко преди преглед пред кабинета на лекаря си в ДКЦ-I, съобщиха пред Флагман.БГ очевидци. Случаят е от вчера сутринта.

Бруталната сцена се е разиграла около 10:50 ч. пред очите на десетки други болни, които са изпаднали в шок при вида на оръжието и са се разбягали.

На място веднага пристигнали полицаи, които били повикани от охраната на Диагностично-консултативния център. Те успели да задържат обезумелия мъж и в момента той се намира в ареста.

„Всичко стана изключително бързо и нямахме време за реакция. Изведнъж този господин извади пистолета и започна да крещи, размахвайки оръжието пред всички чакащи. Нямаше човек, който да не е уплашен от случващото се”, разказа очевидец.

По първоначална информация в цевта на оръжието е бил зареден патрон, което означава, че дори и произволен случаен изстрел би могъл да бъде фатален в малките затворени коридори на болничното заведение.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмивката

    18 0 Отговор
    И какво е крещял ,,обезумелият”.

    Коментиран от #17

  • 2 9492

    27 3 Отговор
    Защо ли се случва така, вече бели хора не цигани бият медиците , а вече искат и искат да ги стрелят?

    Коментиран от #7

  • 3 Стратег

    27 1 Отговор
    Сигурно искат да му слагат стенд, а той разбира се е здрав. И на, тпишете колко получава лекаря. Стреляй, това е начинът...

    Коментиран от #12

  • 4 факт

    28 0 Отговор
    народа прави здравна реформа!

    Коментиран от #10

  • 5 Изтрещяла държава и Боко е нейния водач

    13 0 Отговор
    Ми лекувайте ги тези хора ве !
  • 6 Миризлив пор

    27 1 Отговор
    На някой да му се е налагало да ходи на "личен лекар" напоследък? Обикновено човек му се налага кога е наистина болен, като за начало обявено че лекаря преглежда от 8 той идва към 9:30, отпред са наредени поне 4-5 хронично болни които са само за попълване на лекарства в книжките, 4-5 пенсионера които са на приказка и някой да им обърне внимание, и още 4-5 човека за медицинско, все хора които нямат нужда от медицинска помощ!!! но всеки е минимум 15 минути време. В това време не стига че ти е лошо шефа звъни и те заплашва че ако не се явиш до 1 час на работа ще трябва да си търсиш нов шеф на друго работно място, все някой се прави на тарикат и се опитва да се пререди и т.н. Трябва да си дебил за да изтърпиш целия този цирк без емоции.

    Коментиран от #11, #22

  • 7 Байо

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "9492":

    Амиии...................................ЗАЩОТО . Много зачестиха тия случаи напоследък и едва ли причините са само в ,,агресорите,,
  • 8 Усмивката

    9 1 Отговор
    Защо в Дагестан нема лекарски ,,грешки”Предполагам там не крещят по лекарите и политиката.
  • 9 Франкенщайн...!

    2 2 Отговор
    100 %напишкване, нямат ли край тези,, обезумялите,,...!
  • 10 Реалист

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "факт":

    А истинската реформа в парламента, кога? Когато се избием помежду си ли?
  • 11 1984

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Миризлив пор":

    Много точно описано! Наскоро преживях тоз филм!
  • 12 Шляхтиц

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Стратег":

    Като е ТОЛКОВА здрав, какво търси в ДКЦ, а не си пие ракията в някой ресторант. Много станаха ЗДРАВИТЕ и от там идват и проблемите на ЗДРАВНАТА СИСТЕМА. Няма кого да лекува и за да оправдае съществуването си, поставя по един, два стента на съвсем здрави хора. Навремето лудите в моя град бяхме един файтон хора. Ние се знаехме помежду си, другите хора ни знаеха и нямаше никакви проблеми. Най-вероятно лудите станахме много и обстановката излиза от контрол. Мой колега, с висше образование се връща от дежурства по нощни доби и поиска разрешение за боен пистолет. Така и не го получи. Статистика от МВР сочи, че 92% от убийствата се извършват със законно притежавано оръжие. В статистиката на МВР не е указано колко от притежателите на огнестрелни бойни оръжия са ПСИХИЧНО ЗДРАВИ............
  • 13 Гост

    9 1 Отговор
    Аз пък , искам да запитам кога ще започнем да говорим за адвокатски грешки , за инженерни грешки , за учителски грешки , за съдийски грешки , за министерски грешки и т.н. ???

    Коментиран от #14

  • 14 Вуйчо

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    На тия изброените единствената им грешка е в образованието. От тях са единици които са завършили наистина с хъс и желание да се реализират в бъдещата си работа.Другите завършват за да ,,...учи мама, за да не рабогиш,, другите причини всички ги знаят Резултата се вижда ежедневно. Няма как да завършиш право с Добър 3,85 в някакъв технически университет и да станеш добър юрист.Няма как да завършиш медицина със Добър 4,40 или МН.Добър 4.65 и да станеш кадърен лекар, няма как да завършиш стопанско управление , масово това се записва, и да завършиш пак с 4,50 и да чакаме добри икономисти. Системата масово бълва голям процент висшисти, които при тия знания нямаше да имат и средно преди много години.

    Коментиран от #16

  • 15 Лилафка - летящия холандец

    3 0 Отговор
    Но болните са повече стари хора и роми...!!!! (не образовани и грешници)
  • 16 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Вуйчо":

    Прав си . Точно тия помияри , са най големите критикари .

    Коментиран от #19

  • 17 Рошко

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Усмивката":

    Няма да ни кажат, пак са искали пари, шшшшт тихо тва не трябва да са знае от обществото
  • 18 666666

    4 0 Отговор
    И защо е обезумял,защо не казвате!?!?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 KOR

    1 0 Отговор
    Това е като онова: не го вади, ако няма да го използваш.
  • 21 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    СПЕЦ. НАЗ. В БОЛНИЦИТЕ И ВСЕКИ АГРЕСОР МЪРТЪВ / ПОСЛЕ И МАЙКА МУ / ---ОБНАРОДВАНЕ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ !!! ПРАВ Е СТАЛИН -" НЯМА КРЕТЕН -НЯМА ПРОБЛЕМ " !!!!!!!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.