13 Декември, 2019 09:42 1 891 6

Мъж с нож опита да ограби хранителен магазин (ВИДЕО)

  • крадец-
  • нож-
  • хранителен магазин

Служителките в магазина се обаждат на телефон 112. Крадецът е 36-годишен

Мъж нахлува в хранителен магазин с нож и взема бутилка вино. Случаят се разиграва в казанлъшкото село Хаджи Димитрово през тази седмица. Крадецът е арестуван.

В хранителния магазин в центъра на селото посред бял ден влиза мъж, който държал в едната си ръка нож. За инцидента разказва собственикът на магазина.

„Не съм бил в магазина. Около 13.30 часа лице от ромски произход, подпийнало, влиза с нож в магазина. Той минава през касата, отива на щанда с вино с нож в ръката, взема си една бутилка и напуска магазина. Едната от магазинерките му казва: „Вие няма ли да си платите виното?” Той отвръща, че няма да плати и напуска магазина”, разказва собственикът Джамал Папарланов пред Нова ТВ.

Служителките в магазина се обаждат на телефон 112. Крадецът е 36-годишен. Задържан е за 24 часа в ареста. Криминално проявен е, като е познат на полицията предимно с кражби. Срещу него се очаква да бъде повдигнато обвинение по образувано производство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 1 Отговор
    ДОКОГА ХОРА ДО КОГА ТОЯ ЕТНОС ЩЕ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА А ПП ГЕРБ ГИ ПАЗИ
  • 2 Докато търпим

    30 0 Отговор
    15 ферарита за полицаите ???
    А къде са те ?
    Хванали с Ферарито някой чичко че не му свети левият стоп !
    А джуганите безчинстват ?
    Ходят с ножове и брадви , избиват по селата майките и бащите ни ?

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 АнтиДжамал

    14 0 Отговор
    Много е политкоректно да не се споменава име и етнос, когато се отнася за наякой Джамал. Виж ако е Ваньо например, ще му се напишат и трите имена, и ЕГН-то и какво е моминското име на майка му, както и ка се казвала учителката му в първи клас.
    Изобщо, що ни занимавате с цЕгански истории?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай хой

    4 0 Отговор
    Глей ся как ще се развихри бхк. Адвокати психолози. Тия от магазина и полицията ще съжаляват че не са му върнали ресто.