Last news in Fakti

20 Декември, 2019 18:10 2 678 9

Продавач подгони и залови крадец в Бургас

  • крадец-
  • магазин-
  • преследване-
  • залавяне-
  • обир

Случката е от снощи

Продавач подгони и залови крадец в Бургас - 1
Снимка: БГНЕС; Заб: Снимката е илюстративна

Около 1.00 часа снощи в хранителен магазин в ж.к. "Зорница" в гр. Бургас е бил извършен опит за кражба. 31-годишният продавач чул шум от счупване на стъкло, след което забелязал подаваща се ръка към близкия рафт с пакетирани стоки. Служителят извикал, за да сплаши крадеца. След това излязъл от търговския обект и след кратко преследване успял да го задържи, а после подал сигнал в полицията. Установено е, че задържаният е 41-годишен бургазлия. Той не успял да открадне нищо от магазина. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Име

    21 1 Отговор
    Търговеца се защитил. А полицията и съда каква работа са свършили и ще свършат? Отговора е никаква. Кучетата си лаят, кервана си върви. А какво ще стане ако следващия път нахрани кучетата с престъпника, керванът дали ще спре?

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Зокум

    13 0 Отговор

    До коментар #3 от "Име":

    Кво ще направят ли? Ще ти кажа ще обвинят продавача в нанасяне на лека телесна повреда и в нарушаване на човешките му права. Също че продавача си е позволи самоволие и взел правосъдието в свои ръце вместо първо да извика полиция и да чака да благоволят да дойдат, ако изобщо дойдат навреме. Ще го изкарат виновен и ще му наложат най вероятно административно наказание( глоба ) така е в БГ.

    Коментиран от #6

  • 5 наблюдателния

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Име":

    За крадец не ставаш сине ти си будала т.е. намери си друга работа.
  • 6 Име

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Зокум":

    Това е ако разберат или го намерят, но след кучетата... Както и да е, сега сериозно. Има един лаф "Закона е врата в полето." Та всички "богопомазани" се изхитрят да го заобикалят, а когато трябва да прецакат някой преместват вратата пред него и той като праволинеен и честен гражданин, който си плаща данъците и задълженията и спазва законите и правата на другите трябва да плаща за правата на тези които нямат задължения и имат право да крадат, да убиват и да газят закона. Е, до кога. Та това е моето скромно мнение. Като няма юридически работещи закони има закон на джунглата, дали истинска или бетонна поне има някакъв ред. :)
  • 7 Владо

    0 3 Отговор
    Така е един се опита да ме обере не стана изчакаме провокираме трепах го малко побои с грабеш 4000евро 72ч и малко насилие над мен каде са парите на третия ден самия тои ми иска 400лв да оттегли жалбата и да промени разпознаването. Дадох белязани с полицаите дето ме трепаха на петия ден др следовател ми казва колегите защото не са го провери ли 18 жалби в цялата страна 11 със са щата сума която и аз уж сам му зел. Пален обиск на кащата на децата чорапчета едно по едно 6 часа тарсене 4000евра просто влез провери и двамата направо тва беше така в тормоз три дни че накрая викам на полицаите да истегля кредит да се сваршва. И главния ми вика ако искаш най добре мн ядове ще си спести мото момче. Тея хореичовци не ги виня те станаха такива заради тяхния покровител Бойко а те проповядват неговата религия. Кат няма хора, ко вика неговиябойкопомазан кмет на бс. Нещем даже парви клас да имат да слушат ние ще им дадем дрехи хляб усигорвки и някои лев. Е ма искали увеличение изнагляват, хляб им даваш дрехи, напуснали ще вземем от ватрешноста може и без образование ама знаят ко е глад не се оплакват. Екадеее разреших ме проблема ако и те искат земаме украинци молдовци и те кат скаст синджира два китайски града и Екадеее демографската криза пак сме 8милона среден месечен дохот 220 +хляб кащща без пенсионни осигуровки тез градини макс 50г. Е ще си спомнят бал гарите кви кучета бяха помниш ли до 70 издаржаха и работеха до последния дах

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Петкан

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Владо":

    Какво се опита да кажеш? Това което си написал и агенти на ЦРУ не могат да го разберат.