Last news in Fakti

14 Януари, 2020 15:13 5 042 4

Спецакция в Червен бряг

  • спецакция-
  • червен бряг

Намерени са и 12 боеприпаса (ловни патрони) за гладкоцевно оръжие

Спецакция в Червен бряг - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Специализирана операция срещу престъпления, свързани с наркотици, са провели вчера в Червен бряг служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при Областна дирекция на МВР - Плевен и на Районното управление на МВР в града. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на действията, осъществени под наблюдението на прокурор при Районната прокуратура, са проведени процесуално-следствени действия в дома на 22-годишен мъж в града.

Открити са общо 80 топчета, съдържащи жълто прахообразно вещество – метамфетамин, по данни на притежателя им. Намерени са и 12 боеприпаса (ловни патрони) за гладкоцевно оръжие, 12 калибър, които не са съхранявани според изискванията на закона.

Младият мъж е задържан за срок до 24 часа. Продължава работата по образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 354 а, ал. 1, т. 1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брах ви лайката гербаджийска

    4 0 Отговор
    Смех, точно плевенските пагонаджий ги барнаха на калъп с нарко бабайтите
  • 2 Ти да видиш

    2 0 Отговор
    "Внезапно" службите се активираха!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 сектант

    2 0 Отговор
    Сега баретите са с детски пистолети и края им беше точно 94та когато нахлуха в блока в Белите Брези полицаи и гърмяха по колеги, охраняващи Караманяка.