Last news in Fakti

19 Юли, 2012 20:12 2 907 1

Пипнаха трафиканти на жени (Видео)

  • трафик-
  • жени-
  • престъпна група
Пипнаха трафиканти на жени (Видео) - 1
Снимка: МВР

На територията на София и Бургас вчера антимафиотите проведоха спецоперация за установяване и задържане на членове на организирана престъпна група, занимавала се с трафик на жени за страни от ЕС и изпиране на пари. В акцията са участвали колегите им от Бургас, следователи и експерти от ТД НАП, тя е реализирана под ръководството на Специализираната прокуратура, съобщават от МВР.

Задържани са лидерът на групата – Д.Б./48г./ и неговите сътрудници: столичаните М.Д./41г./- регистриран за неистински документ, С.Г./65г./- за самоуправство, А.Г./36г./– за сводничество, закана, притежание на наркотици, хулиганство, подкуп на длъжностно лице, Д.И./20г./ - с криминалистическа  съдебна регистрация за телесна повреда по хулигански подбуди, И.С./32г./, М.С./53г./ и А.М./35г./, както и С.Л./37г./ от Велико Търново - известен на полицията за обсебване

В хода на разследването са проверени 10 адреса – девет в столицата и един в Бургас, обитавани от членовете на групата. Сред проверените са и три магазина, собственост на организатора на групата и неговата съпруга. Оттам антимафиотите иззели документи, вещи и предмети, множество мобилни телефони, СИМ карти, компютърни конфигурации, лаптопи, флаш памети.

Открити са и тефтери с имена на момичета, множество банкови преводи и вносни бележки към търговски банки в страната за суми с обща стойност около 200 000 евро, нотариални актове за недвижими имоти в столицата, класьори „Мис Свят” и „Мис Вселена” от различни години, оптични дискове  и множество снимки.

Спецполицаите са открили пет законно притежавани нарезни пушки и пет пълнителя - 1 от тях за пистолет. Намерили са 2018 патрона различен калибър, част от които несъхранявани по надлежния ред.

Установени са и шест техни жертви.  На задържаните е наложена полицейска мярка за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Педро

    0 0 Отговор
    За такива бой и е..н и склоняване към проституция на момента.