27 Януари, 2020 13:17 3 550 8

Ето как Павлина убила 6-годишната си дъщеря в Италия

  • павлина миткова-
  • дъщеря-
  • италия

Жената е задържана заради пожар на 8 януари в семейно жилище, в което тя била с двете си деца, които спели

Ето как Павлина убила 6-годишната си дъщеря в Италия - 1
Снимка: shutterstock

Българката, арестувана заради пожар в малко градче в Италия и за която се смяташе, че е искала да прикрие убийството на малката си дъщеря, вероятно я е задушила с възглавница, пише bg-voice.com.

Това е версията, по която работят следователите. След това българката инсценирала палеж. Жената е 38-годишната Павлина Миткова. Съпругът ѝ Али Красники, на 40 години, не е бил в апартамента в момента на пожара.

Жената е задържана заради пожар на 8 януари в семейно жилище, в което тя била с двете си деца, които спели. 6-годишната дъщеря на българката загинала. 4-годишната сестра на загиналото момиченце било спасено.

Първоначално българката твърдяла, че се е събудила заради дим в жилището и успяла да спаси само по-малката си дъщеря. Настоявала, че се върнала и за другото дете, но пламъците от пожара били много силни.

Резултатите от аутопсията на починалото дете не са излезли, но властите казват, че няма следи причина за смъртта да е пожара.

По тялото му нямало изгаряния, а и изглежда смъртта му е настъпила доста по-рано от времето, за което твърди майката. Българката също така не се е обаждала на спешен телефон.

Обаждането направил шофьор, преминаващ покрай сградата. Жената опитала да запали апартамента с газ от фурната, но пожарът обхванал само кухнята, не и спалнята на децата, казват още властите.

Мотивът за вероятното убийство на детето все още не е ясен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 4 Отговор
    от малцинствата ли е

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    ФАКТИ самолет с пътници се разби в АФГАНИСТАН предаде БИ БИ СИ

    Коментиран от #7

  • 5 От кочината

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не от ГРАД КОЗЛОДУЙ е!

    Коментиран от #6

  • 6 ДОот кочината

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "От кочината":

    това за лично вас се отнася защо обиждаш къде ви е възпитанието
  • 7 Журналист на свободна практика

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Боинг с 83–ма пътници на "Ариана Афган еърлайнс". Козлодуйски, дай двамата да списваме новините, та хората да са информирани навреме!
  • 8 Метю горския

    0 0 Отговор
    До 5.наистина се обаждаш от кочинка-на