Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 10:42 4 486 8

Свидетел срещу Данчо Катаджията намери колата си с развити болтове

  • данчо катаджията-
  • свидетел-
  • болтове-
  • гуми

Майстор в автосервиз е установил, че болтовете и на четирите гуми на колата му са развити

Автомобил осъмна с четири развити болта на гумите. Колата е собственост на свидетел срещу полицая Йордан Петков, станал известен като Данчо Катаджията, разказа Нова телевизия.

Припомняме ви, че Данчо Катаджията влезе в медиите след снимка с колегата си Иван Иванов, на която се вижда как си правят ветрило от пачки с пари.

Пред Нова телевизия свидетелят, чиито болтове на гуми на колата му бяха развити разказа, че автомобилът стои на открито пред блока му в град Ловеч. Майстор в автосервиз е установил, че болтовете и на четирите гуми на колата му са развити. За това е подал жалба в местната полиция.

Вчера съвсем случайно той е видял Иван Иванов при обиколка във вилна зона край града, защото търси да си закупи вила. При срещата те са си кимнали.

30-тина минути след това обаче той е получил обаждане от непознат телефон и му се е представил човек с име Иван Иванов. В разговора Иванов е отправил обиди и го е нарекъл престъпник. За това обаждане той също е подал жалба в полицията.

Свидетелят разкри, че е съден един път за това, че е шофирал без книжка, но поясни, че това не го прави престъпник.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съвсем нормално

    35 1 Отговор
    За държавата Папуа нова Свинея
  • 2 ДДРОнег

    17 2 Отговор
    абе тоя не знае ли, че според тиквоча болтовете на Мерцедеса се САМОразвиват, че не неговата коля ли няма …
    Е, вярно, че от Мерцедес отрекоха това да е възможно, но те не разбират толкова, колкото тиквения спец !!!
  • 3 ЯСНОВИДЕЦ

    28 2 Отговор
    Катаджия та скоро, ще си намери майстора и то як!
  • 4 семафор

    25 3 Отговор
    Нали наскоро писахте как са уволнили руски катаджия,че се снимал как сипва бърбън в казанчето за чистачките.Тоя кво трябва да пубкликува,за да го уволнят?
  • 5 МП4

    4 0 Отговор
    Как бе те Плевен, Ловеч тук са си комшии , а аз какви мутри-полицай знам охохо, Данчо Катаджията ряпа яде, като минат, чингитата им козируват, много лоши "полицай" Държавата ви я направиха онези в черните джипове !!!!
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    и за ДАНЧО катаджията има видов ден ще плаче
  • 7 221

    5 0 Отговор
    Засега излиза, че в далаверата са Данчо катаджията, Иванчо катаджията и нищо незнаещия комшия на Иванчо, и шеф на ОДМВР-Ловеч- Миленчо катаджията. Миленчо скоростно ще се пенсионира, да му мислят мадамите дето си веят с ветрила от пачки Данчо и Иванчо.
  • 8 ШЕФА

    5 0 Отговор
    Няма ли кой да му пръсне канчето на този самозабравил се боклук...............